Το Γενικό Λύκειο Σούδας είχε… σειρά στις επισκέψεις του Πλατανιά σε σχολεία της πόλης, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των παιδιών για τον αθλητισμό και πώς μπορεί να βοηθήσει την καθημερινότητα και τη ζωή τους γενικότερα.

Ο Αντώνης Κοκκαλάς και ο Θανάσης Ντίνας, συνοδευόμενοι από τη διευθύντρια μάρκετινγκ του Πλατανιά, Άρτεμις Κατερινάκη, επισκέφτηκαν το ΓΕΛ Σούδας και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους μαθητές, ανάμεσα στους οποίους και παιδιά που παίζουν στις ομάδες υποδομής των “ερυθρόλευκων”.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Πλατανιά για την επίσκεψη στη Σούδα:

Σε ακόμα ένα σχολείο βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας μας. Συγκεκριμένα ο Αντώνης Κοκκαλάς, ο Θανάσης Ντίνας, καθώς και η διευθύντρια marketing του συλλόγου Άρτεμις Κατερινάκη, επισκέφτηκαν το Γενικό Λύκειο Σούδας στο πλαίσιο ενημέρωσης των παιδιών για τον αθλητισμό και πως μπορεί να βοηθήσει την καθημερινότητα, αλλά και τη ζωή τους γενικότερα.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο σχολείο, η επίσκεψη αυτή έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς πρόκειται για πρώην Αθλητικό Λύκειο με σημαντικές διακρίσεις των μαθητών του.

Η κουβέντα των παικτών του Πλατανιά με τους μαθητές επικεντρώθηκε κυρίως στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει και τις θυσίες που κάνει κάποιος προκειμένου να φτάσει στον στόχο του, αλλά και ποια είναι η καθημερινότητα ενός επαγγελματία παίκτη, από τις προπονήσεις, μέχρι την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου του.

Ο Αντώνης Κοκκαλάς και ο Θανάσης Ντίνας, στη συνέχεια απάντησαν σε ερωτήσεις, μοίρασαν δώρα, μπάλες, υπέγραψαν αυτόγραφα και ανανέωσαν το ραντεβού τους στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, ευχαριστεί ιδιαίτερα την διευθύντρια Μαρία Μαράκη και τον γυμναστή Θανάση Παπουτσή για την φιλοξενία τους στο Γενικό Λύκειο Σούδας.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook