Ένταση επικρατεί το απόγευμα της Τρίτης στα Εξάρχεια, μετά τη λήξη της πορείας στο κέντρο της Αθήνας, για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Ενημερωθείτε αναλυτικά:

19.40: Και μολότοφ από τους αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια, σε Στουρνάρη, Τοσίτσα και Σπ. Τρικούπη.
19.30: Φωτιές σε δύο κάδους απορριμάτων στη Στουρνάρη.
19.00: Σε εξέλιξη είναι πετροπόλεμος στα Εξάρχεια, ενώ οι αστυνομικοί απαντούν με χημικά. Στην πλατεία των Εξαρχείων αντιεξουσιαστές ξηλώνουν πλάκες από πεζοδρόμια. Και στην ευρύτερη περιοχή, έσπασαν μάρμαρα από εισόδους πολυκατοικιών και πεζοδρόμια. Ομάδα αντιεξουσιαστών έχει στήσει οδοφράγματα με λάστιχα αυτοκινήτων και ζαρντινιέρες στην οδό Μπενάκη, ενώ έβαλε φωτιά σε ένα αυτοκίνητο στην περιοχή.
18.30: Στα Προπύλαια με κατεύθυνση και πάλι την Ομόνοια οι συγκεντρωμένοι.
18.00: Στο Σύνταγμα μέσω της Σταδίου οι διαδηλωτές.
17.30: Περίπου 1.000 άτομα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατευθύνονται προς Ομόνοια. έφθασαν στο Σύνταγμα μέσω της Σταδίου, επέστρεψαν στα Προπύλαια και κατέληξαν εκ νέου στην Ομόνοια. Κλειστές Σταδίου, Αμαλίας, Φιλελλήνων, η Β. Σοφίας από και προς Χίλτον και η Πειραιώς από Ιερά Οδό. Κλειστοί και οι σταθμοί του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Σύνταγμα». Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είναι επί ποδός, για την πρόληψη επεισοδίων.
17.00: Στα Προπύλαια συγκεντρώθηκαν αντιεξουσιαστές και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, με αφορμή τη συμπλήρωση οκτώ ετών από τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα. Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί και στις 9 το βράδυ, στον τόπο της δολοφονίας, στα Εξάρχεια, στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου. Αντιεξουσιαστές άφησαν φυλλάδια πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, καλώντας τους οδηγούς να τα απομακρύνουν έγκαιρα από εκεί. Στην υπόλοιπη χώρα, συγκεντρώσεις και πορείες οργανώνονται απόψε και σε άλλες πόλεις, ενδεικτικά σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Βόλο, Καλαμάτα, Αγρίνιο, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λαμία, Καβάλα, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Ρόδο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook