Αντικρίζοντας κανείς σήμερα την Carissa Johnson δύσκολα μπορεί να φανταστεί ότι, μόλις πριν από πέντε χρόνια, ένα τροχαίο ατύχημα την είχε ακινητοποιήσει σε ένα κρεβάτι, με τους γιατρούς να πιστεύουν ότι δεν πρόκειται να ξαναπερπατήσει και τους κοντινούς της ανθρώπους να τη συμβουλεύουν να ξεχάσει την καριέρα της γυμνάστριας που τόσο αγαπούσε.

Η 31χρονη Αμερικανίδα από το Κολοράντο, που αποτελεί πλέον ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα fitness, με πολλές βραβεύσεις σε διαγωνισμούς, είδε την ζωή της να καταρρέει τον Απρίλιο του 2011, όταν την χτύπησε ένα τζιπ την ώρα που μοίραζε φυλλάδια για το γυμναστήριό της, πάνω σε ένα segway.

Οι πρώτοι μήνες μετά από το τροχαίο ήταν εφιαλτικοί. Αρχικά οι γιατροί είχαν αμφιβολίες ακόμα και για το εάν θα ξαναπερπατούσε η νεαρή γυναίκα, η οποία χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολυάριθμες χειρουργικές επεμβάσεις, κατά τις οποίες τοποθετήθηκαν ράβδοι από τιτάνιο και στα δυο της πόδια. 

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η ανάρρωση ήταν αργή και επώδυνη – έκανε έξι μήνες να σταθεί στα πόδια της – η όμορφη Αμερικανίδα δεν το έβαλε λεπτό κάτω. Αφηφώντας τον οικογενειακό της κύκλο που την ενθάρρυνε να ξεχάσει για πάντα τη γυμναστική και να εστιάσει στη λογιστική, εκμεταλλευόμενη ένα πτυχίο που είχε αποκτήσει παλαιότερα, με το που έκανε τα πρώτα της βήματα άρχισε ξανά να προπονείται. 

Μερικούς μήνες αργότερα, μπορούσε πλέον να επιστρέψει στην δουλειά της ως γυμνάστρια, ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί. Η γενναία Αμερικανίδα αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό και να κάνει καριέρα ως μοντέλο fitness. Σήμερα, εκτός από πολλές διακρίσεις και ενεργή παρουσία μέσω των social media στον κλάδο του fitness, η 31 απολαμβάνει και την θαλπωρή της οικογενειακής ζωής, αφού πρόσφατα έφερε στον κόσμο ένα τρισχαριτωμένο κοριτσάκι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook