Βλάνταν Μιλόγεβιτς και Γιώργος Μασούρας ζήτησαν συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου για την ήττα –ντροπιαστική τη χαρακτήρισε ο Σέρβος τεχνικός- από τον Κισσαμικό.

Ο 46χρονος προπονητής δήλωσε τα εξής: «Για εμάς δεν είναι καλή ημέρα, είναι μία δύσκολη ήττα και θα την χαρακτήριζα και ντροπιαστική. Μέσα από την καρδιά μου από την πλευρά μου θέλω να ζητήσω συγνώμη απ’ όλο τον κόσμο του Πανιωνίου, γιατί όντως σήμερα, ό,τι και να γινόταν μέσα στο παιχνίδι ήταν ένα πάρα πολύ βαρύ σκορ και δεν νιώθουμε καλά και πρώτος απ’ όλους εγώ. Για το παιχνίδι σχεδιάζαμε να βάλουμε γκολ και θέλαμε να είμαστε μπροστά, ξέραμε περίπου πώς παίζει ο Κισσαμικός, αλλά δεν μας πήγε απολύτως τίποτα. Αυτό που με στεναχωρεί και για το οποίο είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος είναι ότι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χάνουμε κλασικές ευκαιρίες. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο είναι πάρα πολύ απλό, αν θέλεις να κερδίσεις δεν πρέπει να δεχθείς γκολ και πρέπει να βάλεις εσύ γκολ. Πρέπει να γυρίσουμε, να ηρεμήσουμε αυτές τις ημέρες, να μιλήσουμε μεταξύ μας και από εκεί και πέρα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος».

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής των “κυανέρυθρων” δήλωσε τα εξής: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου, εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, για τη σημερινή εικόνα της ομάδας. Βγήκαμε έξω από έναν θεσμό, όπου παραδοσιακά ο Πανιώνιος καταφέρνει πολλά πράγματα, αλλά όταν δεν είσαι αυτός που πρέπει μέσα στο γήπεδο υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα εμείς είμαστε προσηλωμένοι στο πρωτάθλημα, θα δώσουμε τα πάντα για μία όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε, όπως πέρσι, να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook