Οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Χανίων έκαναν το 2 στα 2 στις εξ αναβολής αναμετρήσεις τους με τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Ρεθύμνου, για την 4η αγωνιστική των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Οι Παίδες

Με τον Παπαδάκη να… ανοίγει τον δρόμο για τα νίκη με δύο γκολ στο 23’ και στο 46’ οι Παίδες της ΕΠΣΧ επικράτησαν 4-0 του Ρεθύμνου, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα. Στο 65’ ο Γιακουμάκης έκανε το 3-0 και με ασύλληπτο σουτ ο Κουλιεράκης στο 78’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητής: Λαλιώτης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Τοπαλίδης-Χναράκης (Ηρακλείου)

Χανιά (Γιώργος Μουριζάκης): Ανωμεριανάκης, Φανδριδάκης (72′ Ρημαντωνάκης), Νικολιουδάκης, Φίλκας, Μπουρδάκης, Μυφτάρι (53′ Καλαϊτζάκης), Σελάμης, Παπαδάκης (71′ Κακαβελάκης), Γιακουμάκης (72′ Λιοδάκης), Κουλιεράκης, Γύπαρης (53′ Αναστασόπουλος)

Ρέθυμνο (Θεόφιλος Αποστολάκης): Δεσποτόπουλος, Δρανδάκης, Γιαννούλης, Γκεοργκιέβσκι, Φραγκιαδάκης, Γερωνυμάκης (71′ Τσιλεδάκης), Καφετζής, Λιονής (49′ Σπαντιδάκης), Βασιλάκης, Καλλονάκης (49′ Ασμαργιανάκης, 71′ λ.τρ. Θεοδοσουλάκης)

Οι Νέοι

Τη “σφραγίδα” του Αρζίδη είχε το ματς και κόντρα στο Ρέθυμνο για τους Νέους των Χανίων, που διατηρήθηκαν στο… κυνήγι της πρωτιάς στον 8ο όμιλο μετά το πολύτιμο 1-0 στο γήπεδο της Σούδας.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που εντάχθηκε τον Οκτώβριο στο δυναμικό της ΑΕ Κυδωνίας από τις ομάδες υποδομής του Πλατανιά πέτυχε το γκολ που… χώρισε τις δύο ομάδες στο 66’.

Διαιτητής: Μανδαλενάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Τοπαλίδης-Χναράκης (Ηρακλείου)

Χανιά (Γιώργος Μουριζάκης): Ιωσ. Γεωργιλαδάκης, Κολομπάκης, Ράπτης, Νικολακάκης, Παπαδάκης, Μαρτσάκης (74’ Μαντσέλλι), Αρτίν (69’ Κουκάκης), Παπαδοκωνσταντάκης, Μαστραντωνάκης (58’ Ζολώτας), Αρζίδης

Ρέθυμνο (Θεόφιλος Αποστολάκης): Μ. Παπιομίτογλου, Αποστολάκης, Γαϊτάνης (85’ Τσόλας), Ποθουλάκης, Πρινιανάκης, Θεοδωράκης (58’ Σφακιανάκης), Κωστάκης, Τσακάλι, Κουταλάς (35’ Σωπασής), Π. Παπιομίτογλου, Βερνάδος

Δείπνο της ΕΠΣΧ στην ΕΠΣΡ

Όπως και κόντρα στο Ηράκλειο έτσι και μετά το τέλος των αναμετρήσεων με το Ρέθυμνο η ΕΠΣ Χανίων παρέθεσε δείπνο στην αποστολή των Μικτών ομάδων της γειτονικής Ένωσης, επιβεβαιώνοντας τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί επί ημερών της νέας διοίκησης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook