Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π) της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης ν. Χανίων και η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Χανίων, πρόκειται να διοργανώσουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, διημερίδα για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο στις 11 και 12 Μαρτίου (Σάββατο απόγευμα & Κυριακή πρωί) και η οποία θα απευθύνεται σε μαθητές, γονείς, νέους και νέες και γενικά σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

Μετά την αγαστή συνεργασία και την πολύτιμη στήριξή σας στην επιτυχημένη διημερίδα που πραγματοποιήσαμε μαζί τα προηγούμενα χρόνια, σας καλούμε να συμμετέχετε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σ’ αυτήν την προσπάθεια και ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο να αναδείξει τις αλήθειες του εκπαιδευτικού και επαγγελματικού του χώρου. Η συμμετοχή σας, πιστεύουμε ότι είναι καθοριστική για την επιτυχία της διημερίδας.

Για την καλύτερη οργάνωση παρακαλούμε όπως:

Ενημερώστε για τη συμμετοχή σας έως Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016:
τις Υπεύθυνες ΚΕΣΥΠ Χανίων, Μπαουράκη Τόνια και Δεικτάκη Άννα στο e-mail [email protected]    ή στο τηλ. 2821340208,
ή την Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Χανίων, Μαλανδράκη Σοφία στο e-mail [email protected] [email protected] τηλ. 6944 693365.

Ορίσετε υπεύθυνο άτομο για επικοινωνία με τα στοιχεία του τηλεφώνου του και το e-mail του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook