Ένας γενναιόδωρος εργοδότης είναι άπιαστο όνειρο για πολλούς εργαζόμενους αλλά όχι για τους υπαλλήλους της εταιρείας Evolve, στη Σιγκαπούρη. Ο ιδρυτής της, Chatri Sityodtong, ξόδεψε περισσότερα από 450.000 ευρώ για να πάει εκατό εργαζόμενους διακοπές στις Μαλδίβες, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης.

Η εταιρεία, που είναι αλυσίδα σχολών ΜΜΑ- mixed martial arts, είχε πολύ καλές επιδόσεις και μετά την ευημερία των αριθμών ο ιδιοκτήτης της έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και για την ευημερία των υπαλλήλων.

Όπως είπε στη Daily Mail, η εταιρεία του είδε αύξηση 30% στα οικονομικά της και εκείνος θέλησε να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους για τη σκληρή δουλειά τους και την αφοσίωσή τους.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει μια τέτοια κίνηση. Ο Sityodtong λέει πως οι διακοπές είναι «αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας του Evolve» και στο παρελθόν έχει πάρει τους υπαλλήλους του διακοπές σε διάφορα δημοφιλή μέρη στην Ινδονησία.

«Πολλοί από τους υπαλλήλους μου θα ήθελαν να γυρίσουν τον κόσμο αλλά δεν έχουν τα μέσα.  Για εκείνους η Evolve είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να γλιτώσουν από τη φτώχεια και να πετύχουν τη ζωή που ονειρεύονται. Οι καλύτεροι αξίζουν το καλύτερο, έτσι είναι το δίκαιο» τονίζει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook