Η Jocelyn Wildenstein, έχει γίνει γνωστή διεθνώς για το παραμορφωμένο από τις ατελείωτες πλαστικές επεμβάσεις πρόσωπό της. Η 71χρονη, γνωστή και με το παρατσούκλι «γυναίκα γάτα» λόγω φυσικά της εμφάνισής της, φέρεται ότι επιτέθηκε στον σύντροφό της και οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή της.

Οι συλληφθέντες είθισται πρέπει να ποζάρουν στην κάμερα της αστυνομίας για τις φωτογραφίες σύλληψης. Στην περίπτωση της «Catwoman» της Νέας Υόρκης, η φωτογραφία αυτή διέρρευσε και δημοσιεύτηκε σε πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία σχολιάζουν ότι πρόκειται για ένα «τρομακτικό» θέαμα, σύμφωνα με την Sun.

Η 71χρονη κατηγορείται ότι επιτέθηκε στο φίλο της με ένα ψαλίδι, κόβοντάς τον στο πρόσωπο και στο θώρακα και λούζοντάς τον με καυτό κερί. Το θύμα, ο 49χρονος Lloyd Klein, διατηρεί ερωτικό δεσμό με την 71χρονη από το 2003. Σύμφωνα με τα ταμπλόιντ, το ζευγάρι δειπνούσε σε διαμέρισμα του Trump Tower όταν η Wildenstein έβγαλε τα νύχια της στον άντρα επειδή εκείνος την αγνοούσε και περνούσε πολύ ώρα στα social media.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook