Μετά το παιχνίδι με τον Άρη ο Κισσαμικός ήρθε σε συμφωνία με την ηλεκτρονική πλατφόρμα afastream και για τη μετάδοση του εντός έδρας αγώνα με τη Σπάρτη, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ενημερωτική ανακοίνωση του Κισσαμικού, στην οποία υπάρχουν οδηγίες εγγραφής στο σάιτ που θα μεταδώσει τον αγώνα:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ήρθε σε συμφωνία με την ηλεκτρονική πλατφόρμα afastream για τη ζωντανή μετάδοση της εντός έδρας αναμέτρησης της ομάδας μας με τη Σπάρτη, για την 5η αγωνιστική της Football League 2016-2017, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Περιβολίων.

Είναι η δεύτερη φορά που η ηλεκτρονική πλατφόρμα afastream θα μεταδώσει παιχνίδι του Κισσαμικού, αφού είχε προηγηθεί η μετάδοση της αναμέτρησης της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ AFASTREAM.COM

1.Πληκτρολογήστε την διεύθυνση  www.afastream.com
2.Για την εγγραφή σας (η οποία είναι δωρεάν) στο site πατήστε REGISTER που βρίσκεται επάνω δεξιά στην σελίδα της afastream.
3.Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και πατήστε το κουμπί Register. Προσοχή στο e-mail να είναι έγκυρο
4.Η εγγραφή σας στη σελίδα της afastream έχει ολοκληρωθεί.
5.Πατήστε “Tickets” που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.
6.Επιλέξτε το εισιτήριο με το λογότυπο της ομάδας του Κισσαμικού. Όταν η ομάδα του Κισσαμικού παίζει εκτός έδρας, θα αγοράσετε εισιτήριο της εκάστοτε γηπεδούχου ομάδας.
7.Πατήστε Buy It Now
8.Πατήστε στο “FINAL CHECKOUT” και τσεκάρετε την επιλογή “I have read your Terms of Use and agree with them” καθώς και την επιλογή “Pay via PayPal or Credit Card”
9.Πατήστε “Place Order Now”
10.Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε (Paypal-Χρεωστική-Πιστωτική). Το σύστημα δεν δέχεται προς το παρόν PaySafe με τη μορφή απόδειξης.
11.Συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας σας.
12.Θα σας σταλεί στο e-mail που δώσατε κατά την εγγραφή σας, αποδεικτικό για την αγορά του εισιτηρίου σας.
13.Για να δείτε σε live streaming τον αγώνα, πατήστε στην αρχική σελίδα της afastream -> Football League και έπειτα στη σελίδα που ανοίγει πατήστε πάνω στο λογότυπο του Κισσαμικού 10 λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας.

Απολαύστε έναν συναρπαστικό αγώνα!

Αν θέλετε να κάνετε Login στο site της afastream, απλά δώστε το e-mail και το συνθηματικό (password) που δώσατε κατά την εγγραφή σας.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook