Ένας 25χρονος συνελήφθη για την διάρρηξη του κομμωτηρίου, αλλά και ενός σπιτιού

Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα στις Βουκολιές του Δήμου Πλατανιά, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα ιδιοκτησίας 34χρονης Χανιώτισσας και αφαίρεσε χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές (φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή κ.α.) συνολικής αξίας περίπου 4.000 ευρώ.

Από την συνδυαστική αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Αστυνομικού Τμήματος Βουκολιών και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι την εν λόγω κλοπή διέπραξε 25χρονος Αλβανος , ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 25χρονου και σε περιβάλλοντες χώρους, βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση, προέκυψε ότι ο 25χρονος με ακόμα δύο άτομα, τα οποία και αναζητούνται, την 06.12.2016 σε περιοχή του Δήμου Χανίων, αφαίρεσαν από οικία ιδιοκτησίας 54χρονου ημεδαπού ηλεκτρονικές συσκευές.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook