Με δύο γκολ μετά το 85’ ο Κισσαμικός έκανε την επική ανατροπή απέναντι στη Σπάρτη και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με σκορ 2-1.

Στο πρώτο ημίχρονο μοναδική αξιόλογη φάση ήταν το δοκάρι του Αρσενίεβιτς στο 41’. Ο ίδιος παίκτης δημιούργησε τη φάση του 0-1 στο 47’, με τον Ηλιόπουλο να σκοράρει.

Στο 83’ ο Σταυρουλάκης καταλόγισε πέναλτι για σπρώξιμο του Βελλίνη στον Μάντζη και δύο λεπτά μετά το μετουσίωσε σε γκολ ο Μίλιτς (1-1). Στο 86’ αποβλήθηκε ο Οικονομόπουλος και στο 88’ ο Μάντζης… σήκωσε στο πόδι τα Περιβόλια, σκοράροντας από πάσα του Θέου για το 2-1. Μετά το γκολ αντίκρισε την κόκκινη και ο Μπουντόπουλος, με τους φιλοξενούμενους να έχουν φρικτά παράπονα από τον Σταυρουλάκη.

Οι φάσεις του αγώνα
10’ Σέντρα-σουτ του Αναστασόπουλου αποκρούει σε κόρνερ ο Λαζαρίδης.
20’ Εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνεθ από πλάγια θέση η μπάλα καταλήγει άουτ.
30’ Κάθετη μπαλιά του Γκούμα στον Μίλιτς, που προσπαθεί να αποφύγει τον Κραβαρίτη που βρίσκει την μπάλα και από κόντρα στον Μίλιτς αυτή καταλήγει εκτός εστίας.
41’ Ο Ν. Αρσενίεβιτς βρίσκει χώρο και επιχειρεί το σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα προσκρούει στο δοκάρι και καταλήγει άουτ.
47’ ΓΚΟΛ: Ατομική προσπάθεια του Ν. Αρσενίεβιτς και πάσα στον Ηλιόπουλο, που με πλασέ από πλάγια θέση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (0-1)
49′ Κόρνερ του Μαρτίνεθ κεφαλιά του Παντελάκη μπλοκάρει ο Κραβαρίτης.
60’ Σουτ του Μαρτίνεθ ψηλά πάνω από την εστία η μπάλα.
65’ Σέντρα του Παπαχρήστου κεφαλιά του Γιαννίτση ψηλά άουτ η μπάλα.
85’ ΓΚΟΛ: Ο Μίλιτς ευστοχεί σε πέναλτι που δόθηκε για σπρώξιμο του Βελλίνη στον Μάντζη (1-1)
88’ ΓΚΟΛ: Ο Μίλιτς πασάρει στον Θέο, που… κόβει την μπάλα στον Μάντζη, που προλαβαίνει τον Κραβαρίτη και πλασάρει σωστά για το 2-1.

Διαιτητής: Σταυρουλάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Λάμπρου (ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής)-Κοκμοτός (ΕΠΣ Ρεθύμνου)
4ος διαιτητής: Κοκκινάκης (ΕΠΣ Λασιθίου)

Κίτρινες κάρτες: Τσοντάκης (8’), Κατσίκης (18’), Αναστασόπουλος (24’), Γιαννίτσης (43’), Βελλίνης (83’), Παπαχρήστος (84’),
Κόκκινες κάρτες: Οικονομόπουλος (86’), Μπουντόπουλος (88’)

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Ενγκουέμ, Βλάχος (72’ Θέος), Μάριο Μαρτίνεθ (62’ Τιάγκο Σίλβα), Κίκε (46’ λ.τρ. Μάντζης), Μίλιτς.

Σπάρτη (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Κατσίκης, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Παπαχρήστος, Οικονομόπουλος, Μπανούσης, Ηλιόπουλος (75’ Βελλίνης), Ν. Αρσενίεβιτς (71’ Μπουντόπουλος), Αναστασόπουλος, Αναστασάκος.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook