Τροχαίο ατύχημα συνέβη περίπου στις 19.30 στη Σητεία στο οποίο τραυματίστηκαν ελαφρά ένα μικρό κοριτσάκι και τρεις ακόμα ενήλικες. 

Το περιστατικό συνέβη ένα χιλιόμετρο έξω από τη Σητεία, όταν δυο οχήματα, ένα λευκό αγροτικό (με κατεύθυνση προς τη Σκοπή) και ένα ΙΧ, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά σε απότομη στροφή κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Στο ένα όχημα οδηγός ήταν ένας 65χρονος ενώ στο δεύτερο ένας 45χρονος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ένα 8χρονο κοριτσάκι, ευτυχώς όμως τα τραύματα δεν εμπνέουν καμία ανησυχία για την υγεία του. Επιπλέον τραυματίστηκαν οι δυο οδηγοί των οχημάτων καθώς και η 60χρονη συνοδηγός του 65χρονου.

Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμό των επιβαινόντων κάτι που τελικά δεν χρειάστηκε.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Σητείας.

Διασώστες του ΕΚΑΒ από το Ηράκλειο καλύπτουν βάρδιες στη Σητεία!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταφορά των τραυματιών έγινε από πλήρωμα του ΕΚΑΒ από το Ηράκλειο που καλύπτει βάρδιες στη Σητεία στο Λασίθι!

Συγκεκριμένα, λόγω έλλειψης επαρκούς προσωπικού στη Σητεία, διασώστες του ΕΚΑΒ από το Ηράκλειο, καλούνται να πηγαίνουν στη Σητεία για να κάνουν τις απογευματινές βάρδιες προκειμένου να μην μείνουν αβοήθητα έκτακτα περιστατικά πολιτών στην περιοχή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook