Δεν φτάνει που έχει μαύρα χάλια κατασκευαστικά, η απουσία παντελούς ενδιαφέροντος από το κράτος και τους φορείς βάζει την τελική σφραγίδα στην κατάντια του ΒΟΑΚ.

Κι όλα αυτά γιατί η καθαριότητα και συντήρηση του ΒΟΑΚ έχει γίνει “μπαλάκι” που η Περιφέρεια το πετά στον ΟΑΚ και ο ΟΑΚ στην Περιφέρεια, πετώντας από πάνω τους την ευθύνη από τη στιγμή που το κράτος δεν βοηθά με κονδύλια που θα ενισχύσουν το έργο της συντήρησης.

Και όσο συνεχίζεται το παιχνίδι της κολοκυθιάς για το ποιος φταίει, που πολύ φαίνεται να βολεύει την Περιφέρεια Κρήτης και τον ΟΑΚ, η εθνική οδός παραμένει στα χάλια της αδιαφορίας που επιδεικνύουν οι “υπεύθυνοι” αλλά και της ασυνειδησίας που επιδεικνύουν οι πολίτες (για παράδειγμα οι κατεστραμμένες από σπρέι πινακίδες).

Αναγνώστης του Flashnews.gr τον οποίο ευχαριστούμε, έστειλε φωτογραφίες που απεικονίζουν το χάλι του ΒΟΑΚ.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος στο μήνυμά του:

“Φωτο από την εθνική Οδό (ο Θεός να την κάνει δηλαδή…)  στο ύψος του Αγ. Ραφαήλ στο πάρκο δίπλα του, να δείτε τι γίνεται και γενικά δηλαδή σε όλο το δρόμο μέχρι και το ύψος των συνόρων με το Ρέθυμνο ( πριν το Κέντρο του Κακλή.. )  γιατί από εκεί και πέρα ο Νομός Ρεθύμνου έχει καθαρίσει το κομμάτι του. Δείτε τι γίνεται από τα σκουπίδια, βράχους, σκοτωμένα ζώα και  δυαλυμένες μπάρες που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι και επικίνδυνες λόγο των κομματιών που προεξέχουν από τρακαρίσματα κτλ. Είναι πάνω από ένα χρόνο έτσι χωρίς καμία καθαριότητα ή δείγμα αυτής και συνεχώς μαζεύονται και άλλα και άλλα. Και πιθανόν είναι θέμα Περιφέρειας ο συγκεκριμένος δρόμος αλλά δεν με νοιάζει ποιανού είναι, με νοιάζει όμως που θα τα βλέπουν τη νέα τουριστική σεζόν η ξένοι μας και θα γελάνε με τα χάλια μας…!!  Δεν μιλάμε βέβαια και για τις πινακίδες του ΚΟΚ  που είναι εκτός λίγων εξαιρέσεων βαμμένες και διαλυμένες… Εάν φαίνονται βέβαια !!”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook