Μία μοναδική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στην Χώρα Σφακίων το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 στην εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Λίγο μετά τις 19:00 το βράδυ και μόλις είχε ξεκινήσει η βραδιά με την είσοδο των Άγιων Βασίληδων του Santa Run, ο Πρόεδρος του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου κ. Νίκος Μαρκουτσάκης ευχαρίστησε την Οικογένεια Βαρδινογιάννη για την χορηγία τους στην εκδήλωση, αλλά για την πρόσφατη προσφορά τους για την αλλαγή των κουφωμάτων στο χώρο που στεγάζεται ο Σύλλογος.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Γιάννης Ζερβός καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για την διοργάνωση της βραδιάς και τόνισε ότι η παρουσία όλων είναι πολύ σημαντική, αφού δίνει δύναμη σε όλους να συνεχίσουν αυτήν την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση. Κλείνοντας ευχήθηκε καλές γορτές και καλή χρονιά.

 

Αμέσως μετά ο κ. Γιάννης Ζερβός έδωσε το σύνθημα για την φωταγώγηση και η αντίστροφή μέτρηση ολοκληρώθηκε με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και την συνοδεία πυροτεχνημάτων.

Στην συνέχεια ανέβηκαν στην σκηνή ο Μύρωνας Στρατής και η Ήβη Αδάμου, όπου για παραπάνω από δύο ώρες διασκέδασαν το κοινό, όπου χόρευε στην διάρκεια όλης της συναυλίας και τραγουδούσε μαζί με τους αγαπημένους καλλιτέχνες.

 

 

Το μουσικό συγκρότημα τραγούδησε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του και μικροί και μεγάλοι ενθουσιάστηκαν από την παρουσία τους

Παράλληλα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χώρας Σφακίων είχε στήσει ένα τραπέζι με μεζέδες και άφθονη τσικουδιά για όλους τους καλεσμένους, ενώ ακριβώς δίπλα υπήρχαν και χειροτεχνίες από την Ομάδα Γυναικών Δήμου Σφακίων.

Εκεί βέβαια ήταν και ο χώρος της παρέας του Santa Run, όπου διέθεσαν σε όποιον ήθελε στολές, για την μεγάλη παρέλαση που θα γίνει στα Χανιά στις 26 Δεκεμβρίου 2016, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν σε κοινωφελή ιδρύματα των Χανίων.

Στην διάρκεια της βραδιάς η ομάδα των Santa Run διέθεσε δώρα στα μικρά παιδιά και δέχτηκε τις θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου και όλων των διοργανωτών για την συμμετοχή τους, που έδωσαν κέφι και χρώμα σε όλη την εκδήλωση.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10 όπου οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες μοίρασαν φιλιά και αυτόγραφα στους μικρούς τους φίλους.

Ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Σφακίων «Τα Σφακιά» ευχαριστεί τον μεγάλο χορηγό της βραδιάς την ΜΟΤΟΡΟΪΛ ΕΛΛΑΣ και προσωπικά τον κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Επίσης ευχαριστεί για την συνεργασία τους και την πολύτιμη προσφορά τους τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χώρας Σφακίων καθώς και τον Δήμο Σφακίων.

Για την πολύτιμη βοήθεια τους ευχαριστεί θερμά το Στέλιο Τσιριντάνη που κατασκεύασε το δέντρο πριν 4 χρόνια και που ήρθε από το Ηράκλειο φέτος για την συντήρηση του.
Τον κ. Αντρέα Βοτζάκη για την τοποθέτηση του φωτισμού στο δέντρο καθώς και τους νέους και τα παιδιά της Χώρας Σφακίων για τον στολισμό του.
Το φούρνο Αφοί Βοτζάκη στην Χώρα Σφακίων που έψησαν τα εδέσματα.
Το φούρνο «Ντουρουντούς» στα Σφακιά για την δωρεά εδεσμάτων.
Την ταβέρνα «Χρυσόστομος» στο Ενετικό Λιμάνι στα Χανιά, για το τραπέζι στο μουσικό συγκρότημα.
Το Spa Tours & Cars και τον κ. Σταύρο Πατεράκη που διέθεσε το βαν για την μεταφορά των καλλιτεχνών.
Την Εταιρία Εμπορίας Τροφίμων και ποτών Τσιριντάνη ΜΟΝ/ΠΗ για τα τρόφιμα και ποτά που διέθεσε.
Τέλος τα ΜΜΕ που ανέλαβαν να υποστηρίξουν την προβολή της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook