Μια μεταγραφή που σίγουρα προκαλεί αίσθηση πραγματοποίησε ο Αστέρας με ποδοσφαιριστή που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν επαγγελματίας. Η ομάδα του Μανολιόπουλου απέκτησε από τον Πλατανιά τον Πέτρο Μαυρομάτη, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ακόμα 7 μεταγραφές.

Ο Μαυρομάτης είναι γεννημένος στις 26/2/1989 και ήταν από τα ταλέντα που έχει βγάλει ο Πλατανιάς τα τελευταία χρόνια. Μετά από κάποιες παραστάσεις στο Περιφερειακό είχε παραχωρηθεί δανεικός για δύο χρόνια στην Δόξα Παχιανών. Την περασμένη σεζόν επέστρεψε στα «ερυθρόλευκα» και μάλιστα ξεκίνησε το πρωτάθλημα όντας στις βασικές επιλογές του Μίκι Τσίρκοβιτς, πετυχαίνοντας και το πρώτο γκολ του Πλατανιά στο περασμένο πρωτάθλημα μέσα στην Αγία Παρασκευή. Ακολούθησε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Τίμο Καβακά να αναλμβάνει και τον νεαρό αμυντικό να έρχεται σε κάποια στιγμή σε αντιδικία με τον προπονητή του, κάτι που τον οδήγησε και στην έξοδο από την ομάδα.

Μαζί με τον Μαυρομάτη στο Μανολιόπουλο από τον Πλατανιά «μετακόμισαν» και οι Μανόλης Μαθιουλάκης και Παύλος Μαρμαριτσάκης. Ο Μαθιουλάκης επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στην ενεργό δράση και έχοντας πίσω του μια καριέρα γεμάτη συμμετοχές στους «ερυθρόλευκους» σε τοπικό και Περιφερειακό, ενώ ο Μαρμαριτσάκης ήταν εκ των αρχηγών της ομάδας Παίδων του συλλόγου, που κατέκτησε και τον αντίστοιχο τίτλο της ΕΠΣΧ.

Πέρα από αυτούς η ομάδα του Αντώνη Καρατζή απέκτησε σαν ελεύθερους τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές, τους Γιάννη Καπετούρη, Θοδωρή Αργύρη, Μάριο Ραγκούση από Ηρακλή Νεροκούρου, τον Γιάννη Κλωτσοτήρα από Θύελλα Καλάθενων και τον Γιάννη Τερεζάκη από την Άμιλλα, με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή να επιστρέφει μετά από ένα χρόνο για να αγωνιστεί στον Αστέρα. Οι μεταγραφές δεν σταματάνε εδώ, αφού ακόμα δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται σύντομα να γίνουν παίκτες του συλλόγου από το Μανολιόπουλο.

Αντίθετα με αυτούς που ήρθαν παρελθόν αποτελούν οι Παύλος Μαματσής, Διονύσης Λιονάκης, Χάρης Δοξάκης, Ευτύχης Γιανναράκης, Γιάννης Μαραντόν, Στέλιος Λιανιδάκης και Γιάννης Ροδιτάκης.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 8 Αυγούστου.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook