Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο Χανίων η Ημερίδα Αστεριών, που αποτέλεσε την πρώτη αγωνιστική δραστηριότητα της σεζόν που ξεκίνησε.

Η επίσημη ενημέρωση του ΝΟΧ:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Κολυμβητήριο Χανίων η Ημερίδα Αστεριών στην οποία συμμετείχαν τέσσερα Σωματεία από την Κρήτη, ανάμεσά τους και ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Πρόκειται για την πρώτη αγωνιστική δραστηριότητα για τη σεζόν που έχει ξεκινήσει, με τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να κατακτούν τα όρια (Αστέρια) για τα επερχόμενα πρωταθλήματα που θα γίνουν εντός του 2017.

Η διοργάνωση για άλλη μια φορά ήταν εξαιρετική και οι μικρές και οι μεγαλύτερες αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσπαθώντας να πείσουν την κριτική επιτροπή με τις φιγούρες και τις δεξιότητές τους.

Σύμφωνα με την προπονήτρια του Ν.Ο. Χανίων, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα: «Για μας είναι το πρώτο τεστ για τα κορίτσια προκειμένου να δούμε σε τι σημείο βρισκόμαστε, πού πρέπει να δουλέψουμε και να θέσουμε τους πρώτους μας στόχους για τα πανελλήνια πρωταθλήματα. Σ’ ένα μήνα ξεκινάμε, εν αρχή με την COMEN κατηγορία, ενώ στη συνέχεια ακολουθούν οι Κορασίδες Β, οπότε αυτό το τεστ μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε μια εικόνα για το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται τα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου. Εως τώρα είμαι ευχαριστημένη. Εχουμε ανανέωση στις μικρές ηλικίες και ο στόχος μας είναι σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα να είμαστε κοντά ή μέσα στα μετάλλια. Προσπαθούμε να έχουμε πάντοτε μία καλή βάση, με κορίτσια που θα μπορούσαν να είναι στην Εθνική ομάδα αλλά και να αποτελούν μία καλή ομάδα στο Ναυτικό Ομιλο», τονίζει η κα Γκεοργκίεβα.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Πρωιμάκης, μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Κρήτης και της Επιτροπής Ανάπτυξης Συγχρονισμένης Κολύμβησης, τονίζει τα εξής: «Κάθε χρόνο πραγματοποιούμε δύο ημερίδες Αστεριών οι οποίες γίνονται παράλληλα με αυτές στην Αθήνα, όπου η μία γίνεται στα Χανιά και η άλλη στο Ηράκλειο. Η συμμετοχή των παιδιών είναι αρκετά μεγάλη και η διοργάνωση κύλησε άριστα.

Το θετικό στην Κρήτη είναι ότι έχουμε την εμφάνιση νέων Σωματείων στο άθλημα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης, καθώς πέραν των παραδοσιακών τριών όπου τα τελευταία 20 χρόνια πρωταγωνιστούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και είναι ο Ν.Ο. Χανίων, ο Ωρίων και ο ΚΟΗ, πλέον έχουμε τον Α.Ο. Πλιτς Πλατς αλλά και τον Αγ. Νικόλαο ο οποίος δεν μετείχε σε αυτή την ημερίδα αλλά συμμετέχει σε άλλες διοργανώσεις».

Αναλυτικά, τα κορίτσια του Ν.Ο. Χανίων που κατέκτησαν τα Αστέρια είναι τα εξής:

• 1ο Αστέρι

Γερωνυμάκη Ελένη, Σινάνη Μαρία, Κρανιδιώτη Παρασκευή, Τριανταφυλλάκη Μαρία, Μοτάκη Αννα, Μπουρδάκη Ευγενία, Βροντουλάκη Στυλιανή, Τριανταφυλλάκη Ζαχαρένια, Γιαννουλάκη Χρυσή.

• 3ο Αστέρι

Σταματουλάκη Σταματία-Μαρία, Χατζηδάκη Ελευθερία, Βλαχαντώνη Παναγιώτα, Παπουτσάκη Βασιλική, Συννεφάκη Γεωργία, Αμανατίδου Ιωάννα, Συργκάνη Ιωάννα-Μαρία.

• 4ο Αστέρι

Μπαδιερίτη Νίκη.

• 5ο Αστέρι

Κρασάκη Ελπίδα, Τζιτζικαλάκη Στυλιανή, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Νίκο Γαρυφαλιάνα, Δουλαβέρη Ειρήνη, Λουράκη Βάια,

• 6ο Αστέρι

Χατζησωτηράκη Νεφέλη, Τζουβαδάκη Αναστασία, Βομβολάκη Αικτερίνη, Αλατζά Αθηνά.

• 7ο Αστέρι

Κουργιαντάκη Ολγα, Ζουζούνη Βιολέτα, Γαυγιωτάκη Ευαγγελία, Παπαδοκωνσταντάκη Μαρία, Παπαγεωργίου Νικολέτα, Μαρκουλάκη Αθηνά-Μαρία, Παπασηφάκη Αναστασία, Ανδριανού Σελίνα-Αγάπη, Μαλινδρέτου Αριάδνη, Αλατζά Αθηνά, Μαυρομάτη Στυλιανή, Χατζησωτηράκη Νεφέλη, Βομβολάκη Αικτερίνη, Τζουβαδάκη Αναστασία, Βοζινάκη Μαρία-Ελένη, Μαραγκάκη Ρούσσα, Παπαδοκωνσταντάκη Ηλέκτρα.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook