Στο πλαίσιο του προγράμματος «Σουτάκι… στην Κρήτη» αντιπροσωπεία του Ρέθυμνο Cretan Kings βρέθηκε στις Βρύσες Αποκορώνου το πρωί της Τετάρτης.

Η ομάδα που εκπροσωπεί επάξια την Κρήτη στην Basket League επισκέφτηκε το 6θέσιο Δημοτικό Σχολείο Βρυσών Αποκορώνου.

Η επίσημη ενημέρωση της Κρητικής ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

Στις Βρύσες Αποκορώνου βρέθηκε χθες το πρωί αντιπροσωπία του Ρέθυμνο Cretan Kings, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σουτάκι… στην Κρήτη».

Η ομάδα μας επισκέφθηκε το 6θέσιο Δημοτικό Σχολείο Βρυσών, δίνοντας χαρά στους μικρούς μαθητές. Οι παίκτες μας Θωμάς Κώττας, Τόαρλιν Φιτζπάτρικ, Μιχάλης Καμπερίδης και Ντέγιαν Κράβιτς, ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος, ο Υπεύθυνος Μάρκετιγκ Βαλάντης Χόμπης, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Φωτεινή Παπαδοπετράκη και ο Νίκος Τζανιδάκης από το γραφείο Τύπου φιλοξενήθηκαν από τους μαθητές και τους δασκάλους.

Οι παίκτες μας απάντησαν στις ερωτήσεις των μικρών παιδιών, οι οποίοι εν συνεχεία παρέλαβαν τα υπογεγραμμένα αυτόγραφα των ινδαλμάτων τους αλλά και τρεις μπάλες μπάσκετ. Φυσικά, ακολούθησε το καθιερωμένο παιχνίδι μπάσκετ ανάμεσα στους αθλητές μας και τους λιλιπούτειους μαθητές, οι οποίοι εντέλει βγήκαν νικητές, με τους συμμαθητές τους να φωνάζουν ρυθμικά τα ονόματα τους. Μάλιστα, δάσκαλοι, μαθητές και γονείς προσκλήθηκαν στον Σαββατιάτικο πολύ σημαντικό αγώνα της ομάδας μας (17.00) κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας για να ενισχύσουν την προσπάθεια της στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Βρυσών κ. Βαγγέλη Μαρκούγια, τους δασκάλους και τους γονείς για την άψογη φιλοξενία.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook