Η Παιδική – Εφηβική Χορωδία του Δήμου Χανίων και της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, παρουσιάζει το νέο της πρόγραμμα σε μία συναυλία που θα δοθεί στην Δημοτική Πινακοθήκη την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 21.00 με ελεύθερη είσοδο.

Η συναυλία έχει τίτλο: «Εισαγωγή στην οπερέτα «Παράσταση Σουγιούλ».

Πρόκειται για μία πρώτη γνωριμία με το έργο, που η χορωδία θα παρουσιάσει τον προσεχή Ιούλιο, το οποίο δεν είναι άλλο από μία οπερέτα βασισμένη στα πασίγνωστα τραγούδια του αξέχαστου Μιχάλη Σουγιούλ.

Το λιμπρέτο έχει γράψει ο γνωστός λογοτέχνης Πολυχρόνης Κουτσάκης, τη διασκευή των τραγουδιών για τρίφωνη εφηβική χορωδία έχει κάνει ο Γιώργος Καλούτσης, που έχει και την διεύθυνση της χορωδίας. Βοηθός του και πιανίστας της χορωδίας είναι ο Νίκος Περάκης.

Έχουν επιλεγεί 10 τραγούδια από τα συνολικά 16 και θα υπάρξει  αναφορά στο ιστορικό της χορωδίας καθώς και στην όλη σύλληψη της ιδέας της οπερέτας. Η εκδήλωση θα έχει συναυλιακό χαρακτήρα με ελάχιστη σκηνική κίνηση και στόχος της είναι να προετοιμάσει το κοινό για την τελική σκηνοθετημένη παρουσίαση του έργου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook