Τα… χρειάστηκε ο φρουρός του μεγάρου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας στην Πάτρα, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με μια εκτός εαυτού ηλικιωμένη γυναίκα η οποία αναζητούσε το δίκιο της και προσπάθησε να το βρει… αρπάζοντας το υπηρεσιακό του όπλο!

Η μαινόμενη γιαγιά, σύμφωνα με το \”Πρώτο Θέμα\”, είχε πάει στην Αστυνομική Διεύθυνση για να διαμαρτυρηθεί για ενοχλητικούς μετανάστες που είχαν πλημμυρίσει την γειτονιά της προκαλώντας προβλήματα και τα έβαλε με τους αστυνομικούς τους οποίους κατηγορούσε ότι δεν επενέβαιναν, παρά τις εκκλήσεις των κατοίκων. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούσαν μάταια να την ηρεμήσουν, καθώς η ηλικιωμένη ήταν έξαλλη.

Ξαφνικά, μάλιστα, κινήθηκε προς το μέρος ενός αστυνομικού και προσπάθησε να του αρπάξει από τη θήκη το υπηρεσιακό του πιστόλι! Φυσικά, δεν ήταν τόσο… γρήγορη όσο ο αστυνομικός που τραβήχτηκε άμεσα αποτρέποντάς την! Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνάδελφοί του, «έτριξαν τα δόντια» στην… φουριόζα γιαγιά απειλώντας την με σύλληψη κι έτσι εκείνη ζήτησε συγνώμη και έφυγε, αποσπώντας ωστόσο την υπόσχεση για περισσότερη αστυνόμευση στην γειτονιά της!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook