Ανακοίνωση με την οποία κάνει μερικές επισημάνσεις αναφορικά με το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά εξέδωσε η Λέσχη Φίλων του ΑΟ Χανιά.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση:

Σαν Λέσχη Φίλων του Α.Ο.Χανιά θα θέλαμε να επισημάνουμε μερικά πραγματάκια για τον προχθεσινό αγώνα της ομάδας μας με τον Πλατανιά.

1)Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την εμφάνισή τους. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

2) Αναφέρουμε τη συμπεριφορά του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Πλατανιάς ο οποίος μετά το δεύτερο γκολ της ομάδας του σηκώθηκε και μας έδειξε 5 δάχτυλα λέγοντας 5 θα σας βάλω. Αυτή ήταν η αιτία που από εκεί και πέρα “ασχοληθήκαμε” ειδικά με τον “κύριο”.

3) Να αναφέρουμε ότι άνθρωποι της ΠΑΕ Πλατανιάς “κανανε παράπονα” στους εργοδότες ενός μέλους των “Blue Boys” με αποτέλεσμα το παλικάρι αυτη τη στιγμη να βρίσκεται χωρίς δουλειά έχοντας οικογένεια και δύο παιδιά. Αυτο που κάνατε είναι απαράδεκτο “κύριοι” ειδικά στις εποχές που ζούμε. Το ίδιο πράγμα έχετε ξανακάνει πριν λίγα χρόνια με άλλο μελος μας και φίλαθλο του Α.Ο.Χανιά.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook