Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο υπέστη η Κ20 του Πλατανιά, με σκορ 3-2 στο γήπεδο Μάλεμε.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 0-1 με το γκολ του Στρούγγη από το 13’, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο έγινε… χαμός! Ο Πλατανιάς ισοφάρισε στο 52’ με τον Σκουλουδάκη, για να πάρει άμεσα (57’) το προβάδισμα ο Ατρόμητος με τον Νταβιώτη.

Οι παίκτες του Νίκου Μαναρώλη δεν το… έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν ξανά με τον Παπανικολάου στο 64’. Στο 80’ ο Ρότσα Κάιο με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-3 για τους φιλοξενούμενους. Στη φάση της παράβασης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Ουές. Ο Πλατανιάς… κλώτσησε μοναδική ευκαιρία να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90+5’ αλλά ο Κίναλης απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Παπανικολάου.

Ως αντίπαλος επέστρεψε στα Χανιά ο Μπάμπης Μαραγκουδάκης (φωτ.), ενώ ως αλλαγή πέρασε στο ματς και ο πρώην παίκτης του Κρ. Αστέρα και των Μικτών της ΕΠΣ Χανίων Άντι Ιμέρι.

Πλατανιάς (Νίκος Μαναρώλης): Κασωτάκης, Ουές, Λέκα (61’ Μαθιουδάκης), Αμπντέλ, Τσατσαρώνης (70’ Λάμτσε), Ζίκο, Ρουσάκης (32’ Καμπόσος), Παπανικολάου, Παπαδάκης, Κορωνάκης, Σκουλουδάκης.

Ατρόμητος (Κώστας Παρθενίου): Κίναλης, Γιαταγανάκης, Τζίνοβιτς, Στρούγγης, Κρουσέλ, Παναγιωτόπουλος (74’ Μαραγκουδάκης), Παυλής, Νταβιώτης, Δαλκαφούκης (64’ Ντε Φαρία), Κάιο, Τσατσόπουλος (90+2’ Ιμέρι).

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook