Τραμπουκισμοί σε βάρος βουλευτών της ελληνικής περιφέρειας σημειώθηκαν σήμερα από ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι εισέβαλαν με το έτσι θέλω στα πολιτικά γραφεία τους και προκάλεσαν τεράστιες υλικές ζημιές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr σοβαρές ζημιές υπέστησαν τα γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Παντούλα και Θανάση Οικονόμου, από ιδιοκτήτες ταξί, αφού προηγουμένως εγκατέλειψαν τα οχήματά τους στην κεντρική πλατεία και έκαναν πορεία πεζοί.

Στα γραφεία δεν βρίσκονταν οι βουλευτές, αλλά μόνο οι γραμματείς τους, που κατήγγειλαν ότι οι αυτοκινητιστές έσπασαν υπολογιστές και προξένησαν διάφορες ακόμη ζημιές.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Οικονόμου, αναφέρει ότι «η ενέργεια αυτή δεν έχει καμία σχέση με το δημοκρατικό δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη να διαμαρτυρηθεί», τονίζοντας ότι «όλοι όσοι ποντάρουν σε τέτοιου τύπου ενέργειες κάνουν κακό κυρίως σε αυτούς που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν».

\"\" \"\"

Ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί κ. Ψήνας, καταδίκασε τα περιστατικά, κάνοντας λόγο για άτομα που κινούνται πλέον ανεξέλεγκτα.

Παρόμοιο περιστατικό είχαμε και στη Σάμο. Ταξιτζήδες τα έκαναν «γυαλιά καρφιά» στο γραφείο του βουλευτή Πυθαγόρα Βαρδίκου.

Όπως είπε ο κύριος Βαρδίκος, οι οδηγοί έσπασαν την τηλεόραση, κάδρα, ένα γραφείο, και ξήλωσαν τις τηλεφωνικές γραμμές του πολιτικού του γραφείου, που διατηρεί στην πόλη της Σάμου.Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook