Με ιδιαίτερη επιτυχία το Τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έλαβε μέρος τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε αντίστοιχα δύο διασυλλογικούς αγώνες σε Χανιά και Βουλιαγμένη.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Οι μεγάλες διακρίσεις για το Τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συνεχίζονται. Η ομάδα του Ανδρέα Σηφάκη έλαβε μέρος τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε αντίστοιχα δύο διασυλλογικούς αγώνες, σε Χανιά και Βουλιαγμένη, με τους αθλητές του να καταφέρνουν να ξεχωρίζουν.

Ειδικότερα, το σαββατοκύριακο που πέρασε, ο ΝΟΧ είχε τη δυνατότητα να λάβει μέρος σε μια σπουδαία διοργάνωση, τον διεθνή διασυλλογικό αγώνα που διεξήχθη στη Βουλιαγμένη με τη συμμετοχή αθλητών από την Αγγλία, την Τουρκία και την Κύπρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι συνολικά οι συμμετοχές έφτασαν τις 210 στα Optimist, με τις επιδόσεις των αθλητών του ΝΟΧ να έχουν ως εξής:

Ο Νίκος Κοζωνάκης τερμάτισε 19ος, η Μαρία Κοζωνάκη 148η και ο Μάνος Τζομπανάκης 163ος. Αξιο αναφοράς σε αυτούς τους αγώνες το πολύ υψηλό επίπεδο των αγωνιζομένων αλλά και η πολύ καλή παρουσία που κατάφεραν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Μια εβδομάδα νωρίτερα διεξήχθη στον Κόλπο της Σούδας ο διασυλλογικός αγώνας για σκάφη Optimist και Laser που διοργάνωσε ο Ι.Ο. Χανίων. Εκ μέρους του ΝΟΧ έλαβαν μέρος 13 αθλητές, καταφέρνοντας τις εξής επιδόσεις:

Στα Optimist, οι Νίκος Κοζωνάκης και ο Γκαμπριέλ Αναστάσης αναδείχτηκαν στη 2η και την 3η θέση αντίστοιχα στη γενική κατάταξη και σε αυτή των Αγοριών, ενώ η Μαρία Κοζωνάκη κατετάγη στην 3η θέση στα 11χρονα.

Επίσης, σε μια άλλη κατηγορία των Optimist για πιο μικρούς αθλητές, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κατάφερε να έχει στην 1η θέση τον Μάνο Λογοθέτη, στην 4η τον Αντώνη Σταυρουλάκη, στην 6η τον Ωρίωνα Αλιπράντη, στην 9η τον Αλέξανδρο Λαγαρά και στην 21η τον Στέλιο Τζομπανάκη. Ακόμα συμμετείχαν και οι Αλέξανδρος Μηνάς και Μελίνα Φυλλαδιτάκη.

Αντίστοιχα στα Laser 4,7, στην 7η θέση βρέθηκε ο Χρήστος Περβολαράκης, στην 9η ο Γιάννης Γεωργακάκης και στη 10η ο Βαγγέλης Λαγαράς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook