Η εκπομπή Leaders είναι η μοναδική εκπομπή του Star Web Tv, η οποία ασχολείται με την έννοια της ηγεσίας και των στρατηγικών επιλογών σε όλο το φάσμα των πολιτικών, των κοινωνικών και των οικονομικών εξελίξεων. 

Προβάλλεται κάθε Δευτέρα 21:00-22:00 στο site του Star Web Tv: www.star.gr/webtv, όπου και παραμένει στην αρχειοθήκη αλλά και στην πλατφόρμα του You Tube.

Στην εκπομπή της Δευτέρας, 19/12/2016, ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικης Θεωρίας  Ιωάννης Θ. Μαζης προειδοποιεί για την πιθανότητα θερμού επεισοδίου στα Ίμια τον επόμενο μήνα. . 

Ο Παλαιοανθρωπολόγος, Δρ. Νίκος Πουλιανός, μας ενημερώνει σχετικά με την καταγωγή των Ελλήνων, υποστηρίζοντας πως ο αρχαιότερος Ευρωπαίος ήταν Έλληνας, και μας “ξεναγεί” στο Σπήλαιο των Πετραλώνων.

Στη συνέχεια, ο Σύμβουλος Ασφαλείας Νίκος Πιπέρογλου μας εξηγεί κατά πόσο οι Leaders προσέχουν την ασφάλεια τους αλλά και με ποιους τρόπους την εξασφαλίζουν.

Τέλος, ο Μindgamer Κωστής Παπακωνσταντίνου μας παρουσιάζει το Paintball και εξηγεί γιατί θεωρείται παιχνίδι στρατηγικής. 

Στην παρουσίαση και την επιμέλεια της εκπομπής, ο αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Ηλίας Παπανικολάου. Η ομάδα αποτελείται από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Αναστασία Ιωαννίδη, τον υπεύθυνο της εκπομπής Νίκο Σκαρή, τον σκηνοθέτη Θανάση Νικολαϊδη και τον τεχνικό υπεύθυνο Βασίλη Παπαϊωάννου.

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook