Κι όμως συνέβη και αυτό! Το πρωί στο αεροδρόμιο Χανίων έκαναν οι επιβάτες check in με… χαρτάκια χειρόγραφα!

Το σύστημα δεν λειτουργούσε καθόλου με αποτέλεσμα οι επιβάτες της πρωινής πτήσης Χανιά – Αθήνα στο αεροδρόμιο Χανίων να χρειαστεί να κάνουν check in με πρόχειρα κομμένα χαρτάκια στα οποία αναγραφόταν χειρόγραφα πάνω η πτήση!

Δείτε το χαρτάκι που μας έστειλε αναγνώστης

Η… λύση με τα χαρτάκια επελέγη καθώς όλο το σύστημα είχε πέσει και δεν λειτουργούσε τίποτα. Μάλιστα, το σύστημα σε αρκετές λειτουργίες δεν είχε επανέλθει ούτε την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές (8.16).

Φυσικά όλη αυτή η απίστευτη διαδικασία είχε αποτέλεσμα τη μεγάλη καθυστέρηση της πτήσης που ενώ κανονικά θα αναχωρούσε στις 6.45 το πρωί τελικά έφυγε 25 λεπτά αργότερα, στις 7.10.

Σύμφωνα με πληροφόρηση του Flashnews.gr το πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω των εργασιών που εκτελούνται στο αεροδρόμιο στο πλαίσιο του έργου επέκτασης και αναβάθμισής του. Μάλιστα όπως μας είπαν, δυστυχώς το πρόβλημα αυτό δεν ήταν μόνο σημερινό, αλλά πάρα πολύ συχνό, σχεδόν καθημερινό, αφού όλο και κάτι “κόβεται” κατά τη διάρκεια των εργασιών, με αποτέλεσμα επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν αλλά και οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο που θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους και να εξυπηρετήσουν τον κόσμο, να μην μπορούν! 

Είναι και αυτό προφανώς μια διαφορετική εκδοχή της έννοιας ανάβάθμιση…

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook