Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων,  δύο Χανιώτες ηλικίας 55 και 73 ετών για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων, χθες το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα αναψυχής και προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου,  ιδιοκτησίας  43χρονου ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση τεσσάρων ηλεκτρονικών υπολογιστών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος και ο 55χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος να έχει επιτρέψει τη διεξαγωγή του απαγορευμένου παιγνίου «φρουτάκια» μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών στον 73χρονο, ο οποίος διενεργούσε το παράνομο ηλεκτρονικό τυχερό παίγνιο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό και 2 προπληρωμένες κάρτες. Επιπλέον, κατασχέθηκαν τέσσερις οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, τέσσερα ενσύρματα χειριστήρια, τέσσερις κεντρικές μονάδες και μια συσκευή έκδοσης προπληρωμένων καρτών.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook