Την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη «γεύση» από τα ταλέντα των Χανίων είχε ο νέος προπονητής του ΑΟΧ, Γιάννης Πετράκης, μιας και ξεκίνησαν οι δοκιμές την Δευτέρα (1/8) το απόγευμα.

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός λίγο μετά την ομιλία του προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ σχολιάζοντας αρχικά το κομμάτι των δοκιμών:

«Ξεκινάμε την διαδικασία να δούμε και να αξιολογήσουμε όλα τα παιδιά που αυτή την στιγμή είναι στα Χανιά. Για αυτό το λόγο γίνεται η διαδικασία αυτή γιατί θέλω σε πολύ σύντομο διάστημα να έχω μια εικόνα των παιδιών που λόγω ηλικίας μπορούν την επόμενη ημέρα να είναι άμεσα ή κοντά στην ομάδα. Θα διαρκέσει για κάποιες μέρες που θα το καθορίσει η πορεία το πόσες μέρες θα είναι αυτό. Πιστεύω ότι είναι πολύ σπουδαίο να έχω μια εικόνα άμεση και νομίζω αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος και την δεδομένη χρονική στιγμή θα πρέπει να πάρω και κάποιες αποφάσεις αν χρειαστεί και με βάση και την εικόνα θα μας δοθεί η δυνατότητα να οργανωθούμε καλύτερα για το πώς θα παρακολουθούμε τα παιδιά αυτά όλη τη χρονια».

Για το αν υπάρχει περίπτωση κάποιο παιδί αν ξεχωρίσει να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα είπε:

«Αν υπάρχει κάποιο παιδί που έχει ταλέντο και μπορεί να προωθηθεί θα συμβεί και αυτό».

Σχετικά με τις κινήσεις της ομάδας στο μεταγραφικό μέτωπο τόνισε:

«Όλα τα πράγματα θέλουν υπομονή και δεν πρέπει να τελούμε υπό πίεση και βιασύνη. Βήμα-βήμα σε συνεργασία με την διοίκηση έχουμε εντοπίσει τι πρέπει να κάνουμε και με βάση τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος με αυτά που έχουν γίνει. Οι άνθρωποι της διοίκησης με βάση αυτά που έχουμε επιλέξει και προτείνει προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο και πιστεύω βήμα-βήμα να φτιάξουμε μια καλή ομάδα».

Τέλος απάντηση σε ερώτηση για το αν ισχύουν οι φήμες για μη ανανέωση της συνεργασίας με Τσάτσο και Τσιτλακίδη:

«Με τον Τσάτσο ισχύει, για τον Τσιτλακίδη δεν έχουμε πάρει ακόμα απόφαση».


Λευτέρης Αντωνακάκης
   

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook