Λένε πως  συνταγή πετυχημένη δεν την αλλάζεις Και γιατί άλλωστε να το κάνεις, όταν δεν χρειάζεται…

Πάνε 5 χρόνια κιόλας από το πρώτο opening του ΑΠΟΘΗΚΗ All Day Espresso Bar, ενός αγαπημένου χώρου στα Χανιά, που ταυτίστηκε με την απόλυτη espresso bar εμπειρία.

Διατηρώντας όλα εκείνα τα στοιχεία που το ξεχώρισαν στις προτιμήσεις μας, εδώ και μερικές μέρες, το ΑΠΟΘΗΚΗ All Day Espresso Bar μας περιμένει με ανανεωμένη ατμόσφαιρα και διάθεση!

Πιο έντονα, γήινα χρώματα σε έπιπλα και χώρους, μικρές καλλιτεχνικές πινελιές που τραβάνε το ενδιαφέρον, όμορφες θεματικές γωνιές, δημιουργούν μια ακόμα πιο ζεστή ατμόσφαιρα για να απολαύσετε χαλαρά τον καφέ ή το ποτό σας, καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Οι αλλαγές όμως δεν σταματούν στο διάκοσμο… Το ανανεωμένο μενού, προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές, σε γλυκές και αλμυρές γεύσεις. Πιάτα ζυμαρικών, ριζότο, πίτσες, burger, τοστ, club sandwich, χορταστικές σαλάτες, αλλά και υπέροχα γλυκά, κρέπες, βάφλες, θα σας κερδίσουν με την λεπτότητα των γεύσεων τους.

Φυσικά οι γευστικοί πειρασμοί περιλαμβάνουν και ποτό… Αξίζει να δοκιμάσετε την εξαιρετική κάβα από κρασιά, η οποία εμπλουτίστηκε ακόμα περισσότερο, αλλά και την πληθώρα από μπύρες, ιδιαίτερες και μη. Όσο για τα cocktails, απλά πειραματιστείτε με τις γεύσεις…

Χαλαρώστε λοιπόν, υπό τη θέα του ενετικού φάρου και απολαύστε στιγμές χαλάρωσης με την παρέα σας, υπό τους ήχους επιλεγμένων pop, rock, disco, dance κομματιών, της διεθνής μουσικής σκηνής.

Μόνο στο ΑΠΟΘΗΚΗ All Day Espresso Bar!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook