Ηράκλειο

Συνελήφθησαν, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, επτά (7) ημεδαποί ηλικίας από 21 έως 66 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς και του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών,   πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα  «καφενείο», ιδιοκτησίας 50χρονου ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε την ώρα του ελέγχου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 51χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος είχε επιτρέψει σε έξι ημεδαπούς (θαμώνες του καταστήματος), τη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσών (ζάρια), οι οποίοι και συνελήφθησαν. 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ζευγάρι κύβοι-ζάρια, και το χρηματικό ποσό των 1.905 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Συνελήφθη, 21χρονη αλλοδαπή, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων, στο Ρέθυμνο

Κατασχέθηκαν 7 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ

Ρέθυμνο

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Ρέθυμνο, 31χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ρουμανίας, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων.
 
Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου,   πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα  «καφετέρια», ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε την ώρα του ελέγχου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία έξι ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι μεταξύ τους, με κεντρικό υπολογιστή (server) και ήταν σε κατάσταση αναμονής πρόσφοροι προς χρήση από πελάτες-θαμώνες του καταστήματος, για διεξαγωγή τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου (φρουτάκια). 

Από το εν λόγω κατάστημα κατασχέθηκαν 7 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια τυχερών παιγνίων, ενώ συνελήφθη η 31χρονη ως προσωρινή υπεύθυνη του καταστήματος.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook