Τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Αυτισμό επισκέφτηκαν τα παιδιά της Σχολής του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει τα εξής:

Τα παιδιά της Σχολής μας επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Αυτισμό.

Τις γιορτινές τούτες ημέρες η Σχολή μας από το Ρέθυμνου επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Αυτισμό της πόλης προκειμένου να συγχαρούν τα μέλη του για το έργο τους και να γνωρίσουν τα παιδιά που φιλοξενούνται με πολύ αγάπη και φροντίδα.

Τα παιδιά της Σχολής μας μαζί με τον επικεφαλής κ. Καλογεράκη και τους προπονητές Κωσταράκο, Νικολουδάκη, Πλάτη, Κυριακόπουλο και Κολυβάκη κατά την διάρκεια της επίσκεψης παρέδωσαν και επιταγή των 300 ευρώ και προσκάλεσαν τα παιδιά του Συλλόγου να μεταβούν στη Σχολή για να παίξουν όλοι μαζί ποδόσφαιρο.  

Η Σχολή Ρεθύμνου διοργανώνει από τις 27 έως τις 29/12  το “Olympiacos Christmas Cup” για τις ηλικίακες κατηγορίες  2003 – 2004 , 2005 – 2006, 2007 – 2008 & 2009 – 2011 .Εκτός της Σχολής Ολυμπιακού Ρεθύμνου, θα συμμετέχουν ακόμα  η Σχολή Ολυμπιακού Ηρακλείου, η ΕΑΠ,  ο Ρεθυμνιακός και ο Φοίνικας Σελλίων!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook