Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε για πρώτη φορά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κατά τη διάρκεια της απονομής του πενταπλά πλατινένιου δίσκου του, για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

 «Θα ήθελα να αποκτήσω οικογένεια, θα ήθελα να αποκτήσω ένα παιδί, θα ήθελα να είναι με τη Ζέτα, θα ήθελα η Ζέτα να είναι το τυχερό μου, το έτερον ήμισυ μου για όσα πρόκειται να κάνω από εδώ και πέρα» είπε ο γνωστός τραγουδιστής στην κάμερα του Alpha και συμπλήρωσε: «Ουδέποτε έκρυψα τη προσωπική μου ζωή, αλλά και ουδέτοποτε την έκανα ριάλιτι για να τη δείχνω στα περιοδικά». Eξήγησε μάλιστα πως ολόκληρη η ζωή ενός ανθρώπου μπορεί αν αλλάξει αν εμφανιστέι ο σωστός άνθρωπος: «Κάποια στιγμή έρχεται ένας άνθρωπος στην ζωή σου και σου αλλάζει όλη σου την κοσμοθεωρία σου και σε βάζει σ’ έναν άλλο δρόμο. Εγώ προσωπικά το βλέπω αρκετά σοβαρά το θέμα. Νιώθω όμορφα και εύχομαι να κρατήσει για πολύ ακόμη», ενώ τόνισε πως η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πολύ σημαντική στη ζωή του: «Η Ζέτα είναι η γυναίκα της ζωής μου. Απόλυτα». Καθώς χαμογελώντας απάντησε και στην ερώτηση του δημοσιογράφου, αν πρόκειται να τον δούμε στο πρώτο τραπέζι του μαγαζιού όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος: «Λίγο δύσκολο… αποφεύγω τις πίστες το τελευταίο διάστημα».

«Δεν είναι φανερό αν είμαι με τη Ζέτα ή όχι;» σχολίασε και στη κάμερα του Star λίγα λεπτά αργότερα και εξήγησε πως η πρώτη κίνηση έγινε από τον ίδιο: «Εγώ έκανα το πρώτο βήμα φυσικά!». Ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πως ο γάμος είναι στα σχέδια του και σχεδόν με παράπονο συμπλήρωσε πως ο καιρός περνάει: «Τον σκέφτομαι τον γάμο… ο χρόνος περνάει, περνάει πολύ γρήγορα». Γελώντας συμφώνησε με τον δημοσιογράφο πως ξέρει να χρησιμοποιεί σωστά τα χαρτιά του: «Το τραγούδι είναι το δυνατό μου σημείο, λες να μην το χρησιμοποιήσω;» καθώς δεν έκρυψε πως είναι η πρώτη φορά που του συμβαίνει κάτι παρόμοιο: «Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο. Είναι ξεκάθαρο νομίζω και φαίνεται».

Μίλησε όμως και στη κάμερα του ANT1 και αναφέρθηκε και πάλι στη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τα δημοσιεύματα: «Δεν με ενοχλούν όλα όσα γράφονται. Τις περισσότερες φορές όσα γράφονται ακολουθούν την αλήθεια. Δεν έχω πει κάτι κρυφό ότι βλέπεται ισχύει. Είναι πολύ όμορφη στιγμή της ζωής μου και ελπίζω πως θα κρατήσει». Ο γνωστός τραγουδοποιός απάντησε όμως και στο πως βλέπει τη σχέση του από εδώ και πέρα: «Είμαστε σε καλό δρόμο, δεν ξέρω που θα βγάλει αυτό. Ελπίζω να έχει ένα αίσιο τέλος, νομίζω πως και οι δύο αυτό θέλουμε». Παράλληλα όμως τόνισε πως τίποτα δεν μπορεί να φέρει δυσκολίες στη σχέση του: «Όταν υπάρχει επικοινωνία κατανόηση και αληθινή αγάπη όλες οι δυσκολίες ξεπερνιούνται».

yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook