Ο Αη Βασίλης προσγειώθηκε με το αεροπλάνο της αερολέσχης στο αεροδρόμιο Χανίων για να μοιράσει δώρα – Δυσοίωνο βλέπει το μέλλον των υπαλλήλων του αεροδρόμιο με την είσοδο της Γερμανικής εταιρίας, ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων της ΥΠΑ

Πιστός και φέτος στο ραντεβού του για να μοιράσει δώρα στα παιδιά των εργαζομένων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας Χανίων έφτασε σήμερα λίγο μετά τις μία το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Χανίων “Δασκαλογιάννης” ο Αη Βασίλης. 

Τον αγαπημένο Άγιο μικρών και μεγάλων μετέφερε μικρό αεροσκάφος της Αερολέσχης Σούδας.

Λίγη ώρα αργότερα τα παιδιά ειδοποιήθηκαν ότι ο Αη Βασίλης επιτέλους και γεμάτα αγωνία μεταφέρθηκαν στον χώρο αφίξεων, μένοντας με ανοιχτό το στόμα στο θέαμα του Αη Βασίλη να προσγειώνεται με μικρό αεροπλάνο ενώ πιο πριν έκοβε κύκλους στον αέρα πετώντας σε πολύ χαμηλό υψόμετρο.

 

Αμέσως μετά όλα τα παιδάκια έπεσαν πάνω στην αγκαλιά του για να υποδεχτούν τον αγαπημένο τους Αγιο, ο οποίος με τη σειρά του μοίρασε τα δώρα του σε κάθε ένα από αυτά.

O κ.Καστανάκης, αναπληρωτής αερολιμενάρχης, αναφερόμενος στην εκδήλωση τόνισε “Έχουμε ένα event ,κάθε χρόνο, που όλα τα παιδιά ενθουσιάζονται βλέποντας τον Αη Βασίλη να καταφθάνει με το αεροπλάνο της αερολέσχης. Μακάρι όλοι του χρόνου να είμαστε καλά τόσο από την πλευρά του προσωπικού όσο και από την πλευρά του αεροδρομίου και να συνεχίσουμε το έθιμο.”

Σχετικά με τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στο αεροδρόμιο τόνισε ότι πλέον “έχουμε μπει στο τελικό στάδιο, έχει παραδοθεί το καινούριο κτίριο εκτός από ένα μικρό κομμάτι που διαμορφώνεται σε δύο αίθουσες επισήμων. Μέσα στον Ιανουάριο θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες.”

Μάλιστα όπως ανέφερε ο κ.Καστανάκης υπήρξε μια εθιμοτυπική συνάντηση με τον Διευθυντή της Fraport, “Θα υπάρξει ένας μήνας προσαρμογής ώστε οι εργαζόμενοι να βρουν σταδιακά τους ρόλους τους και να μπορέσει το δικό τους και το δικό μας προσωπικό να συντονιστεί ομαλά”

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων της ΥΠΑ στο αεροδρόμιο Χανίων, Μανώλης Αρμουτάκης, ανέφερε μεταξύ άλλων την ανησυχία του αν και του χρόνου θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν την συγκεκριμένη εκδήλωση καθώς με τους ξένους επενδυτές ενδέχεται να υπάρχουν αναταράξεις.

“Παρόλο που η σημερινή ήμερα ήταν εργάσιμη, ήρθε αρκετός κόσμος μαζί με τα παιδιά τους και αν κρίνουμε από τα χαμόγελα τους τα πήγαμε καλά. Σαν Δ.Σ να ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή όπως και τα ΜΜΕ καθώς και τους χορηγούς μας. Εμείς ευχόμαστε να είμαστε και του χρόνου εδω, καθώς γνωρίζετε οτι οι συνθήκες αλλάζουν στο αεροδρόμιο, μπαίνει ο ιδιώτης και δεν ξέρουμε αν του χρόνου θα μπορέσουμε να ξανακάνουμε αυτή την εκδήλωση.

Τεχνικά το αεροδρόμιο είναι έτοιμο, δεν ξέρω αν είναι έτοιμο  στις λεπτομέρειες καθώς έχουμε εκκρεμότητες με την σύμβαση.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook