Στα κρατητήρια κατέληξαν υπέυθυνος καταστήματος και πέντε θαμώνες οι οποίοι πιάστηκαν να παίζουν ζάρια σε καφενείο στο Ηράκλειο. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 525 ευρώ

Οι έξι άνδρες ηλικίας 42, 36, 24, 37 ,28 και 41 ετών, συνελήφθησαν χθες το βράδυ για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.
 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου,   πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα  «καφενείο», ιδιοκτησίας 22χρονης ημεδαπής η οποία απουσίαζε την ώρα του ελέγχου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος  συμμετείχε και είχε επιτρέψει σε πέντε ημεδαπούς (θαμώνες του καταστήματος), τη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσών (ζάρια),  οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 525 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook