Ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), Άνχελ Γκουρία, θα παρουσιάσει σήμερα, μαζί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, την έκθεση του Οργανισμού για την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Η παρουσίαση της έκθεσης, σύμφωνα με την zougla, θα γίνει σε ειδική εκδήλωση, σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στο Αμφιθέατρο του Μεγάρου Καρατζά (Αιόλου 82- 84).

Σύμφωνα, μάλιστα, με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, στην εκδήλωση αυτή θα παραστούν, μεταξύ άλλων, επιστήμονες που έχουν διατελέσει πρόεδροι του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Οικονομικών, καθώς και προκάτοχοι του κ. Γκουρία στον ΟΟΣΑ.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται, ότι η συγκεκριμένη έκθεση του ΟΟΣΑ εμπεριέχει «πολλά θετικά μηνύματα για την πραγματική οικονομία στην Ελλάδα και ο κ. Γκουρία θέλησε να την παρουσιάσει ο ίδιος στην Αθήνα, σε μια στιγμή που είναι ακόμα πολύ «ζωντανό» το θέμα της εφαρμογής των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου».