“Αυτές οι μέρες αποτελούν μια αφορμή για να επιστρέφουμε στις ρίζες μας

Την ανάγκη να στραφούμε στις δυνάμεις του τόπου που μπορούν να παράγουν και να προσφέρουν τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Αννουσάκειο ίδρυμα στο Καστέλι Κισσάμου, όπου τον υποδέχτηκε ο διευθυντής του Ιδρύματος Πατήρ Αντώνιος Αρετάκης, επισημαίνοντας ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να μην παρακαλάμε για βοήθεια με απλωμένο το χέρι. Ο επικεφαλής του Ποταμιού πήγε στο Ίδρυμα παρέα με τους Λευτέρη Κουμή, Δημήτρη Χαρτζουλάκη και Γιώργο Σκουνάκη οι οποίοι είπαν τα κάλαντα στις γιαγιάδες και τους παππούδες και στη συνέχεια τους κράτησαν συντροφιά και με «παραγγελιές» που τους ζήτησαν.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει ότι καλύτερο στους ίδιους και τις οικογένειες τους, ενώ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ακολούθησε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κισσάμου & Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιο, ο οποίος είναι και Πρόεδρος του Αννουσάκειου Ιδρύματος.

Αναλυτικά η δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη:

«Ήρθαμε να δούμε τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας. Να ακούσουμε τις ιστορίες τους, τις συμβουλές τους, τα παράπονά τους αν έχουν, που απ’ ότι μου είπαν δεν έχουν καθώς το Αννουσάκιο προσφέρει πολλά στον τόπο άλλα και στους ίδιους. Αυτές οι μέρες αποτελούν μια αφορμή για να επιστρέφουμε στις ρίζες μας. Ευχηθήκαμε να έχουν ελπίδα και το νέο έτος να φέρει ότι καλύτερο στις οικογένειες τους».

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το αν βλέπει εκλογές το 2017 ανέφερε:

«Δεν βλέπω εκλογές στο κοντινό διάστημα. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι να βγάλουμε μπροστά τις κρυμμένες δυνάμεις του τόπου ώστε να παράγουμε και να προσφέρουμε. Αυτό είναι που έχει ανάγκη η Ελλάδα, να παράγουμε και να προσφέρουμε, με αυτή τη σειρά γιατί δεν παράγουμε δεν θα έχουμε αγαθά να προσφέρουμε στους ανθρώπους μας και θα είμαστε αναγκασμένοι μια ζωή να παρακαλάμε για βοήθεια με απλωμένο το χέρι».”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook