Παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρου Αρναουτάκη,και όλων των τοπικών αρχών και φορέων έκοψε σήμερα, 1η Ιανουαρίου 2017, την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων. 

Την τελετή ευλόγησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου, κ.κ. Αμφιλόχιος και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου, κ.κ. Δαμασκηνός. 

 

Εκ μέρους και των δύο, ο κ.κ.Αμφιλόχιος στις ευχές του ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός για την κατάσταση που βιώνει σήμερα η Ελλάδα και ο κόσμος, ενώ έκανε αναφορές και στην τρομοκρατία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ευχήθηκε και αυτός κάνοντας λόγο για ενότητα.

Απο την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης άφησε και αυτός αιχμές κάνοντας λόγο για ενότητα στην Περιφέρεια η οποία θα έπρεπε να υπάρχει και στην πολιτική σκηνή. Επίσης αναφέρθηκε και στο έργο του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.

Ο κ.Βουλγαράκης προσέφερε κομμάτια της πίτας στους παρευρισκόμενους, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν οι Βουλευτές Χανίων, κ. Α. Μπαλωμενάκης και κα Β. Βαγιωνάκη, και οι πρώην Βουλευτές Χανίων, κ. Χ. Μαρκογιαννάκης, Ε. Δαμιανάκης και Κ. Γύπαρης, οι Δήμαρχοι  Χανίων, Πλατανιά, Κισσάμου, Αποκορώνου, και Σφακίων, Αντιδημάρχοι, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Κρήτης, κ. Ν. Καλογερής και κ. Π. Σημανδηράκης, ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Μ. Σταματάκης, και Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χανίων, οι Διοικητές των Στρατιωτικών Μονάδων των Χανίων, η Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι Κομμάτων και Αντιστασιακών Οργανώσεων, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης των Χανίων, όπως και πλήθος άλλων καλεσμένων, Διευθυντές Δημοσίων Υπηρεσιών των Χανίων, εκπρόσωποι Εθελοντικών, Φιλανθρωπικών, Πολιτιστικών, και άλλων Συλλόγων των Χανίων, Διευθυντές, στελέχη και εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. 

Το φλουρί της βασιλόπιτας κέρδισε ο κ. Σήφης Μαρκάκης, Ειδικός Συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη σε θέματα τύπου και δημοσίων σχέσεων, τον οποίο συνεχάρη και στον οποίο πρόσφερε το πρωτοχρονιάτικο δώρο ο κ. Βουλγαράκης.     

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook