Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε σήμερα, Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2017, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, παρουσία πλήθους  κόσμου και με τις μελωδίες της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου. 

Την τελετή για την υποδοχή του νέου έτους στη Λότζια, ευλόγησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος και παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου κ. Γρηγόρης Πασπάτης, το σύνολο των αντιδημάρχων του Ηρακλείου, οι βουλευτές Ηρακλείου κ.κ. Γκεγκέρογλου και Δανέλλης, η πλειονότητα του Δημοτικού Συμβουλίου, δήμαρχοι του Νομού Ηρακλείου, πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας καθώς και πολλοί δημότες. 

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το 2017 φέρνει μαζί του την ελπίδα εξόδου από την πολύχρονη περιπέτεια της πατρίδας μας. Αλλά η ελπίδα για να γίνει πραγματικότητα απαιτεί εργασία, υπευθυνότητα, αλλαγή νοοτροπίας σε πολλές περιπτώσεις, αποφασιστικότητα και γόνιμη συνεργασία όλων μας, προκειμένου να προχωρήσουμε δημιουργώντας στέρεες προοπτικές στον τόπο μας. Το οφείλουμε στην ιστορία μας, το οφείλουμε και στα παιδιά μας.

Θα πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι η αλληλεγγύη, η συλλογική προσπάθεια, το αληθινό ενδιαφέρον για τον διπλανό μας, εξακολουθούν να είναι τα αναγκαία θεμέλια για την συνοχή της κοινωνίας μας. Εμείς, ως Δήμος Ηρακλείου, παραμένοντας προσηλωμένοι στους στόχους που θέσαμε εξαρχής, θα συνεχίσουμε και το 2017 να είμαστε κοντά στους ανθρώπους που πλήττονται από την πολύχρονη οικονομική κρίση, με όσες δυνάμεις διαθέτουμε.  Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά σε όλους». 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook