Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και το δύσκολο πρόγραμμα του Ιανουαρίου με τα συνεχόμενα ματς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κισσαμικού ο Αλεκσάνταρ Μίλιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος επιθετικός: «Παίζουμε με τον Απόλλωνα, που είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και καλούς ποδοσφαιριστές. Όλα τα παιχνίδια όμως σε αυτή την κατηγορία είναι δύσκολα και δεν υπάρχει κάποιο που μπορείς να το χαρακτηρίσεις εύκολο. Στο πρώτο παιχνίδι για το νέο έτος αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, που θέλει να ανέβει κατηγορία και εμείς πρέπει να κάνουμε καλό παιχνίδι για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε το ίδιο με όποια ομάδα και να παίξουμε, δεν αλλάζει κάτι».

Για το δύσκολο πρόγραμμα και τα συνεχόμενα παιχνίδια του Ιανουαρίου: «Εντάξει και στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου είχαμε δύσκολα παιχνίδια με ΟΦΗ, με Άρη και μετά τη σειρά αγώνων όπου μεσολαβούσαν τα ματς Κυπέλλου με Πανιώνιο, Λεβαδειακό. Τώρα παίζουμε με τον Απόλλωνα, μετά από τρεις μέρες πάμε στην έδρα της Καλλονή και στη συνέχεια παίζουμε με Παναθηναϊκό και Πανελευσινιακό. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και υπάρχει μεγαλύτερη δυσκολία λόγω του ότι είναι συνεχόμενα και μέσα σε λίγες ημέρες. Αλλά αυτή είναι η δουλειά μας, για την οποία κοπιάζουμε καθημερινά και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook