Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το εσωτερικό πρωτάθλημα του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων «Λίλα Τσαλίκη-Παυλαντωνέα 2011», που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ΟΑΧ.

Η συμμετοχή και φέτος ήταν μεγάλη και οι αθλητές του Ομίλου είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους σε μια διοργάνωση που είναι αφιερωμένη στην μνήμη της Λίλας Τσαλίκη-Παυλαντωνέα, που είχε διατελέσει ταμίας του ΟΑΧ και συμπληρώθηκαν φέτος 10 χρόνια από τον θάνατό της.

Συνολικά 29 άνδρες και 10 γυναίκες έδωσαν το παρόν στο εσωτερικό τουρνουά τένις, με τις «μάχες» να κεντρίζουν το ενδιαφέρον όσων παρακολούθησαν τους αγώνες.

Στο μονό ανδρών νικητής αναδείχτηκε ο Χάρης Προκοπάκης του ΟΑΧ που κέρδισε στον τελικό τον συναθλητή του Βασίλη Λάζο με 6-3, 6-1. Στο τρίτο … σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Νίκος Γυπάκης, βετεράνος του ΟΑΧ, που δεν χρειάστηκε να δώσει αγώνα.

Στις γυναίκες κυριάρχησε η προπονήτρια του Ομίλου, Κάθυ Αλεξάκη, που επιβλήθηκε της αθλήτριας της Γιολένας Μαθιουδάκη με 6-3, 6-1. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Ματίνα Ξηρογιάννη του Ο.Α. Χανίων που επιβλήθηκε της συναθλήτριας της Ελένης Κουκλάκη στο σπέσιαλ τάι μπρέικ με 10-6, με το πρώτο σετ να λήγιε 4-1 και το δεύτερο 2-4.

Στο διπλό νικητές ήταν η Ελένη Ξηρογιάννη (ΟΑΧ) μαζί με τον πρώην αθλητή του ΟΑΧ Σήφη Χατζηλία που επικράτησαν στον τελικό των Μανόλη Δολιανίτη (προπονητής ΟΑΧ) και Μαρία Ριτζάκη (προπονήτρια ΟΑΧ) με 6-1, 6-1. Την 3η θέση «μοιράστηκαν» οι Μαριάννα Μπαγορδάκη/Βασίλης Λάζος (ΟΑΧ) και οι Σταύρος Κηπουρός/Γιάννης Αρετάκης (ΟΑΧ).

Στον τελικό των «χαμένων» ο Γιάννης Αρετάκης του ΟΑΧ μετά από συγκλονιστική μάχη επικράτησε του Νίκου Πατεράκη από το Καστέλι (7-5, 3-6, 10-7).

Η αδερφή της εκκλιπούσας, Ρούλα Παυλαντωνέα, η οποία ήταν και μέγα χορηγός των αγώνων ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες που τίμησαν την μνήμη της αδερφή της και ιδιαίτερα τα παιδιά που ανέλαβαν την διοργάνωση, τους Μαριάννα Μπαγορδάκη, Βασίλη Λάζο και Χάρη Προκοπάκη.

Το τουρνουά τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, που απεύθυνε και χαιρετισμό. Το παρόν έδωσαν και οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Ξυνίδης (Πολεοδομίας και Παλαίας Πόλης-πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου) και Κώστας Πρωτοπαπαδάκης (Οικονομικών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης) αλλά και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χριστίνη Φραγκογιάννη-Τσάφαρη.

Τις βραβεύσεις στους άνδρες έκανε η κ. Παυλαντωνέα, στις γυναίκες η κ. Φραγκογιάννη-Τσάφαρη, στο διπλό η κ. Αγγελική Ζολινδάκη, αντιπρόεδρος του ΟΑΧ και στους αθλητές του τελικού των «χαμένων» ο κ. Πρωτοπαπαδάκης.

Μετά το τέλος ακολούθησε πλούσιος μπουφός για τα παιδιά και τους γονείς τους, ενώ οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν και χόρεψαν υπό τους ήχους και τα τραγούδια από τα «Σιγανά Ποτάμια», με το κατάστημα «Ρεφρέν» να προσφέρει το μουσικό κομμάτι της βραδιάς.

                                                                                           

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook