Η καινούρια χρονιά ξεκίνησε στην κρητική μουσική με την κυκλοφορία του “Ήρθες από το πουθενά” από τον Γιώργο Ψαρουδάκη, που τα τελευταία χρόνια δίνει με σταθερό ρυθμό το δικό του στιγμα  με ήχους νέους αλλά και γνώριμους, μέσα απο την ματιά ενός “ανησυχου” καλλιτέχνη που ψάχνει διαρκώς καινούρια ακούσματα, με πολύ υπομονή και επιμονή για το άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

Μετά την προσωπική του δισκογραφική δουλειά, “Καινούριο Όνειρο” και ενώ είναι στα σκαριά η επόμενη, το official videoclip του νέου κομματιού “Ήρθες από το πουθενά” ειναι η οπτικοποίηση ενός νέου κομματιού που ο κόσμος αγάπησε πολύ γρήγορα στις ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος.

Σε μουσική παραδοσιακή  και στίχους του γνωστού μαντιναδολόγου Γιάννη Θεοδωράκη, η φωνή του Γιώργου Ψαρουδάκη έρχεται με την επισημη κυκλοφορία του νέου βίντεο στο ξεκίνημα του 2017 να ευχηθεί σε όλους μας, να έρθει στις ζωές μας έτσι απλά…από το “πουθενά”.. αυτό που θα μας κάνει να χαμογελάσουμε πλατιά ακόμη και μέσα απο δυσκολίες και πολλές διαφορετικές εμπειρίες.

Η σελίδα του Γιώργου Ψαρουδάκη Psaroudakis Giorgos στο facebook.

Η ομάδα του Flashnews.gr εύχεται στον Γιώργο και στους συνεργάτες του καλή επιτυχία.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook