Το καλοκαίρι του 2011, η απόλυτη διασκέδαση δίνει ραντεβού με το κοινό, στις συναυλίες του Αντώνη Ρέμου.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης είναι αναμφισβήτητα ο κορυφαίος σύγχρονος λαϊκός τραγουδιστής της τελευταίας 10ετίας. Με πολλούς πλατινένιους και χρυσούς δίσκους στο ενεργητικό του και μεγάλη απήχηση σε ένα ευρύ φάσμα ηλικιών επιστρέφει για ακόμη μία φορά, σε μία μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, για να αποδείξει ότι εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας.

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε φέτος το χειμώνα στο Διογένης studio, την επιτυχημένη έναρξη των καλοκαιρινών του εμφανίσεων στο Θάλασσα αλλά και την τεράστια επιτυχία που σημειώνει ο τελευταίος του δίσκος με τίτλο «Κλειστά τα Στόματα» ο Αντώνης Ρέμος αναδεικνύεται στον απόλυτο νικητή της φετινής σεζόν παρουσιάζοντας αυτό το καλοκαίρι μοναδικές μουσικές βραδιές μέσα από τις προγραμματισμένες του συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Επιλεγμένες πόλεις στην Ηπειρωτική αλλά και την νησιωτική Ελλάδα θα φιλοξενήσουν μια μοναδική μουσική παράσταση, μία υπέροχη συναυλία. Μια άρτια παραγωγή προδιαγραφών, με ποιότητα ήχου και εικόνας. Μοναδικές συναυλίες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας και θα κάνουν ακόμα πιο ζεστά τα βράδια του καλοκαιριού.

Ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι γεμάτο με τα νέα του τραγούδια από τον καινούργιο δίσκο του Έλληνα καλλιτέχνη, με τίτλο «Κλειστά τα Στόματα» που έχουν ήδη αγαπηθεί όπως τα «Φεγγάρια Χάρτινα», «Κομμένα πια τα δανεικά», «Στιγμές» και το ομότιτλο «Κλειστά τα στόματα» καθώς και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του: «Έτσι ξαφνικά», «Τι ήμουνα για σένα», «Νύχτες μοναξιάς», «Μείνε», «Ποιο κορμί σε ταξιδεύει», «Με την πόρτα ανοιχτή», «Εμείς», «Έλα να με τελειώσεις», «Μα δεν τελειώσαμε», «Έχω εσένα», «100 φορές κομμάτια», «Δύο ψέματα», «Έκρυψα το πρόσωπό μου», «Μια αναπνοή», «Μη φύγεις», «Θα ’πρεπε», «Που να ‘σαι», «Μείνε λίγο στη γραμμή», «Τρέμω», «Καρδιά μου μην ανησυχείς».

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ρέμος ξεκινά το τρίωρο μουσικό ταξίδι, επί σκηνής, από το:
• Ρέθυμνο, Κυριακή 7 Αυγούστου στο Baja Beach Bar και συνεχίζει με το
• Ηράκλειο, Δευτέρα 8 Αυγούστου στο Envy Café Club

\"\"
Η Cyta Ελλάδος είναι ο Μεγάλος Χορηγός της καλοκαιρινής περιοδείας 2011, του Αντώνη Ρέμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook