Παρά την ήττα από τον Απόλλωνα ο Σπύρος Μπαξεβάνος δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, δηλώνοντας περήφανος γι’ αυτούς.

Η τοποθέτηση του προπονητή του Κισσαμικού:

«Καλή χρονιά πρώτα απ’ όλα σε όλους, με υγεία, γιατί είναι το κυριότερο και αυτό που μετράει. Όπως είπε και ο Άκης (σ.σ. Μάντζιος) ερχόμασταν από τρεις διαδοχικές νίκες με το τέλος του προηγούμενου χρόνου και θέλαμε να συνεχίσουμε το σερί αυτή τη χρονιά και να μπούμε με το… δεξί, αλλά δεν τα καταφέραμε. Εγώ είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Εκτός από τα πρώτα 15’ του πρώτου ημιχρόνου, που δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε και δεχθήκαμε κάποιες σημαντικές φάσεις από τον Απόλλωνα, δεν απειληθήκαμε καθόλου και ο μόνος τρόπος που θα μπορούσαμε να δεχθούμε κάποιο γκολ ήταν από μία στατική φάση, όπως και έγινε. Δεν υπήρχε η απαραίτητη συγκέντρωση και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Από εκεί και πέρα ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε τις καταστάσεις και είχαμε τις ευκαιρίες, ειδικά στο τέλος, να μπορέσουμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα και να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Νομίζω ότι αυτό (σ.σ. το δεύτερο) ήταν το καλύτερο μας ημίχρονο μαζί με το παιχνίδι του Πανιωνίου. Είμαι περήφανος για τα παιδιά, πρώτα απ’ όλα για την εμφάνισή τους και που ανάγκασαν τον Απόλλωνα, μία ομάδα με τελείους διαφορετικούς στόχους από εμάς, να παίξει –ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και σε όλα τα τελευταία λεπτά- σε έναν παθητικό ρόλο. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την ίδια καλή εικόνα και την ίδια καλή προσπάθεια και νομίζω ότι η συνέχεια ανήκει σε αυτά τα παιδιά, αν έχουν την ίδια διάθεση, την ίδια αγωνιστικότητα και την ίδια αγωνιστική πειθαρχία, για να μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται στα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν διαιτητικά… μέτρησε η διαφορά ονόματος: «Δεν θέλω να κάνω σχόλιο, δεν μ’ αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε κάποια λεπτά παραπάνω, γιατί υπήρχαν αρκετές καθυστερήσεις στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είναι η διαφορά ονόματος, ούτε η διαιτησία, θα ξαναπώ ότι μου άρεσε η προσπάθεια των παιδιών μέχρι το τέλος να πετύχουνε κάποιο τέρμα και πάλι στις καθυστερήσεις είχαμε μία πάρα πολύ σημαντική ευκαιρία με τον Βασίλη Μάντζη».

Για την πολυπληθή παρουσία του κόσμο και για το αν άρχισε να αναγνωρίζεται από τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων η προσπάθεια της ομάδας: «Έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό η αναγνώριση. Ευχαριστημένοι είμαστε από την παρουσία τους αλλά νομίζω ότι κι αυτοί πρέπει να έμειναν ευχαριστημένοι από την εικόνα και την προσπάθεια όλων των παιδιών, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον υστερήσαντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε και θα κυνηγήσουμε στα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε τους βαθμούς».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Το έχουμε πει ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση, είμαστε λίγα άτομα, το ρόστερ μας είναι πολύ μικρό από την αρχή της χρονιάς και ειδικά τώρα σε ένα πρωτάθλημα το οποίο, Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή παίζουμε συνέχεια, συν τα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου. Για εμάς χρειάζονται οι επιλογές των παικτών. Το έχουμε πει ότι χρειαζόμαστε σε τρεις θέσεις να έρθουν τρεις ποδοσφαιριστές, να μπορέσουν να συμπληρώσουν το ρόστερ της ομάδας».

Για το πόσο γρήγορα θα ενταχθούν τα νέα αποκτήματα: «Και αύριο νομίζω ότι θα έρθουν δύο ποδοσφαιριστές στην ομάδα, αν όχι δύο τουλάχιστον τον ένα θα τον έχουμε στην ομάδα και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις. Θα τα δείτε όλα από αύριο. Τις θέσεις τις ξέρετε… Θέλουμε ένα κεντρικό αμυντικό, γιατί έχουν μείνει δύο καθαροί κεντρικοί αμυντικοί, ένα δεξί μπακ, γιατί από τη στιγμή που έφυγε ο Τάσος Παγώνης δεν έχουμε εναλλακτική λύση εκεί πέρα και ένα φορ, κάτι καλό, να μπορεί να μας δώσει το κάτι παραπάνω σαν ομάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook