Ήρθε φέτος στον Εργοτέλη για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Χίμπλιγκερ στο κέντρο της άμυνας και μέχρι στιγμής έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Ο λόγος για τον Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς που μίλησε στο επίσημο σαϊτ του Εργοτέλη για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από την προετοιμασία με την κρητική ομάδα , ενώ αναφέρθηκε επίσης στα τέσσερα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα η ομάδα του , ενώ μιλώντας για τους προσωπικούς του στόχους τόνισε : ««Ήρθα στον Εργοτέλη με όνειρα και φιλοδοξίες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς στο «ergotelis.gr»:

Για τις εντυπώσεις του από τον Εργοτέλη
«Οι εντυπώσεις που έχω από τον σύλλογο είναι πολύ καλές. Πρόκειται για ένα οργανωμένο σωματείο, το οποίο παρέχει τα πάντα σε ένα αθλητή για να δουλέψει απερίσπαστος και προσηλωμένος για την ομάδα. Οι πληροφορίες που είχα πριν έρθω στον Εργοτέλη ήταν οι καλύτερες και αυτό το επιβεβαίωσα και εγώ το χρονικό διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Εργοτέλη».

Για την πρώτη του προετοιμασία με τον Εργοτέλη
«Η προετοιμασία είναι κουραστική, διότι η δουλειά που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο είναι πολύ σκληρή. Δουλεύουμε καθημερινά σε πολύ υψηλούς ρυθμούς και αυτό είναι κάτι που πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει στο πρωτάθλημα, καθώς θα είμαστε σε καλή κατάσταση στη διάρκεια της σεζόν. Σίγουρα είναι η πιο σκληρή προετοιμασία της καριέρας μου».

Για τα τέσσερα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει ο Εργοτέλης
«Είχαμε καλή παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα των αναμετρήσεων. Παίξαμε απέναντι σε καλές ομάδες και τις περισσότερες φορές είχαμε εμείς τον έλεγχο του αγώνα. Η ποιότητα που διαθέτει η ομάδα είναι πολύ καλή και αυτό φαίνεται καθημερινά, από τις προπονήσεις μέχρι και τα παιχνίδια.
Εγώ δίνω και θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε όλα τα παιχνίδια. Την συγκεκριμένη στιγμή αισθάνομαι κουρασμένος και πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα γίνομαι όλο και καλύτερος».

Για τους προσωπικούς και τους ομαδικούς στόχους
«Ήρθα στον Εργοτέλη με όνειρα και φιλοδοξίες. Τίποτα δεν μπορείς να πετύχεις χωρίς σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή. Εγώ ήρθα με σκοπό να πετύχω και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω.
Με την απόδοση που θα έχω θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου όσο μπορώ περισσότερο. Ένας παίκτης μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του με την παρουσία του, τόσο στα παιχνίδια όσο και στην προπόνηση».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook