Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι έπειτα από Απόφαση του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, οι Υπηρεσίες του Δήμου, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), τίθενται σε επιφυλακή για την πρόληψη πιθανών ατυχημάτων ή έκτακτων γεγονότων από σήμερα, Πέμπτη 05/01/2017 μέχρι τη Δευτέρα 09/01/2017 οπότε και προβλέπεται και η εξασθένηση των έντονων καιρικών  φαινομένων

Συγκεκριμένα σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την πιθανή εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων βρίσκονται:

Α) Η Πολιτική Προστασία & Πυροσβεστικός Σταθμός 
Β) Η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών 
Γ) Η Δ/νση Καθαριότητας και Πρασίνου 
Δ) Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας ΑμεΑ & Ισότητας 
Ε) Η Δ.Ε.Υ.Α.Χ.
ΣΤ)Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοιν. Πολιτικής & Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) 

Σημειώνεται ότι, λόγω των καιρικών συνθηκών το Νυχτερινό Καταφύγιο Αστέγων του Δήμου Χανίων θα λειτουργεί σε 24ωρη λειτουργία από 05/01/2017 στις 19:00 έως και την 09/01/2017 στις 19:00. 

Οι συνδημότες μας για τη γνωστοποίηση έκτακτων συμβάντων μπορούν να καλούν στο τηλ. 28213-41799, που βρίσκεται στον Πυροσβεστικό Σταθμό του Δήμου Χανίων. 

Ακολούθως, συνιστάται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους, που προέρχονται από την εκδήλωση των καιρικών φαινομένων. Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση, www.civilprotection.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook