Όπως έκλεισε το 2016, ξεκίνησε το 2017 ο Πλατανιάς, που πέτυχε μεγάλη νίκη με 1-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό, που του δίνει μεγαλύτερη βαθμολογική άνεση για τη συνέχεια.

Το γκολ του Μπανανά στο 74’ αποδείχθηκε αρκετό για να κριθεί ο νικητής στην αναμέτρηση των Περιβολίων. Ο Πλατανιάς είχε την κατοχή και έδειξε μεγαλύτερη διάθεση για δημιουργία φάσεων στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας καλή στιγμή στο 20’ με τον Γιακουμάκη.

Στο 44’ απείλησε για μοναδική φορά στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός με τον Μπεργκ, ενώ στο δεύτερο η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη… άγγιξε το 0-1 στο 55’ με τον Μπουμάλ, που πλάσαρε πάνω στον Σωτηρίου. Στο 65’ οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή με τον Μπεργκ, αλλά τελικά το γκολ το πέτυχε ο Πλατανιάς στο 74’ με τον Μπανανά, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βάντερσον και λάθος στην άμυνα από τον Τελάντερ.

Στο 86’ ο Σωτηρίου απέκρουσε το σουτ του Μπεργκ και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς)-Νικολαΐδης (Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Κίτρινες κάρτες: Μέστο (37’), Μανούσος (42’), Κάργας (56’), Πριντέτα (83’), Βιγιαφάνιες (88’), Ρινάλντι (90+1’), Σωτηρίου (90+5’)

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Πριντέτα, Μπανανά, Κάργας, Βάντερσον, Μουνάφο, Στανισιάλεβιτς (34’ λ.τρ. Μενρδινός), Ντεβέσα (69’ Ντίνας), Μανούσος (89’ Γιορέντε), Γιακουμάκης

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Χουλτ, Ρέις (58’ Λέτο), Κουρμπέλης, Λουντ (75’ Π. Βλαχοδήμος),  Βιγιαφάνιες, Μπουμάλ (81’ Ρινάλντι), Μπεργκ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook