Λόγω του γκολ με το οποίο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του αλλά και της εν γένει καλής παρουσίας του στο κέντρο της άμυνας ο Γιάγια Μπανανά ψηφίστηκε από τους αθλητικούς συντάκτες ως ΕΛΕΠΑΠ-MVP της αναμέτρησης του Πλατανιά με τον Παναθηναϊκό.

Ο άνθρωπος που με το γκολ του καθόρισε την αναμέτρηση στα Περιβόλια, ο Γιάγια Μπανανά, ψηφίστηκε ως ΕΛΕΠΑΠ-MVP, από τους αθλητικούς συντάκτες που παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο Καμερουνέζος αμυντικός παρέλαβε το βραβείο του από τον μικρό Μανώλη Σχετάκη και στη συνέχεια δήλωσε τα εξής:  «Νιώθω πολύ τυχερός που έδωσα τους τρεις βαθμούς στην ομάδα μου, ήταν κάτι που θέλαμε πάρα πολύ και αυτός ήταν ο σκοπός. Νιώθω ευτυχισμένος που είμαι εγώ που αυτός που έβαλε το γκολ και χαίρομαι για το βραβείο».

Για το γεγονός ότι ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Νιώθω πολύ καλά, στα προηγούμενα ματς λόγω τραυματισμού δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα μου, σήμερα (σ.σ. 05/01) ένιωσα πάρα πολύ καλά και δυνατός και είχα τη δυνατότητα να κάνω κάτι παραπάνω και αυτό είναι πάρα πολύ θετικό».

Για το δικό του μέλλον και τα μεταγραφικά σενάρια: «Όχι, δεν είμαι ενημερωμένος για τίποτα, ο στόχος μου μόνο είναι η ομάδα μου και να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου. Έχουμε έναν πολύ δύσκολο μήνα, τον Ιανουάριο με πολλά παιχνίδια να δώσουμε και αν κάποιος είναι να ασχοληθεί με αυτά, αυτός είναι ο ατζέντης μου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook