Μέσα σε χιονισμένο τοπίο και κάτω από ακατάλληλες καιρικές συνθήκες ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ξεκίνησε ιδανικά –όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι- τις υποχρεώσεις του για την Α2 Εθνική κατηγορία πόλο.

Με το παιχνίδι να διεξάγεται κανονικά παρά τη σφοδρή κακοκαιρία ο ΝΟΧ επιβλήθηκε 6-1 του Ιωνικού στο… παγωμένο κολυμβητήριο Χανίων.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Μέσα σε… χιονισμένο τοπίο και κάτω από εντελώς ακατάλληλες καιρικές, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES κατάφερε να επικρατήσει στο πρώτο του φετινό παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας στο πόλο, με σκορ 6-1 του Ιωνικού.

Το παιχνίδι, που διεξήχθη την Κυριακή το μεσημέρι στο Κολυμβητήριο Χανίων, βρισκόταν μέχρι και την τελευταία στιγμή στον «αέρα» όσον αφορά το αν θα ξεκινούσε λόγω του χιονιά που σπάνια έως ποτέ πλήττει την πόλη των Χανίων. Τελικά, μισή ώρα περίπου πριν την  προγραμματισμένη έναρξη, αποφασίστηκε να γίνει κανονικά, με τους πολίστες του Ηλία Μαχαίρα να επιδεικνύουν την ανωτερότητά τους και να κερδίζουν άνετα με το τελικό σκορ 6-1.

Ουσιαστικά, ο ΝΟΧ ANEK LINES δεν είχε κανένα πρόβλημα για να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, με τον Ιωνικό να πετυχαίνει το μοναδικό του γκολ στην 4η και τελευταία περίοδο με τον Αργυρακούλη. Οσον αφορά τα τέρματα του ΝΟΧ, δύο σημείωσε ο Χαριτάκης ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα μοιράστηκαν οι Κατσουλάκης, Μπατάκης, Μυγιάκης και Παπαδόπουλος.

Η διακύμανση του σκορ είναι η εξής:
1-0 Κατσουλάκης
2-0 Χαριτάκης
3-0 Χαριτάκης
4-0 Μπατάκης
5-0 Μυγιάκης
5-1 Αργυρακούλης
6-1 Παπαδόπουλος

Τα 8λεπτα: 1-0, 1-0, 2-0, 2-1

Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Μπιτσάκης, Κατσουλάκης 1, Παπαδόπουλος 1, Τσοπανίκος, Μπατάκης 1, Πετρόχειλος, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης, Βιζυράκης, Μαραγκουδάκης, Αποστολάκης, Μητράκης, Μυγιάκης 1, Πατρικάκης.

Ιωνικός (Δημήτρης Κρητικός): Παρασκευόπουλος, Αργυρακούλης 1, Καπότσης, Καρακάσης, Ψιρογιάννης Π., Ψιρογιάννης Ι., Θέος, Παυλάκης, Δραγώνας, Καραχριστοδούλου, Κουλαξίζης, Σημαντήρης.

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook