Την αποπομπή του Γιάννη Ραγκούση από τον πρωθυπουργό ζητά η ΝΔ μετά και τη παρουσία στην Επιτροπή της βουλής την Τρίτη.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μιχελάκης τονίζει πως \”ο κ. Ραγκούσης, με τη σημερινή εμφάνισή του στη Βουλή, ξεπέρασε το χειρότερο εαυτό του\” και απέδειξε πως \”σκόπιμα πυρπόλησε την τουριστική περίοδο, ακυρώνοντας το Προεδρικό Διάταγμα Ρέππα και αρνούμενος να λύσει το θέμα.\”

Ο κ. Μιχελάκης όπως αναφέρει το protothema.gr, επικρίνει τον κ. Ραγκούση ότι ομολόγησε παιχνίδια που παραπέμπουν σε σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις και αρνήθηκε, παρά τις πιέσεις ακόμη και βουλευτών του κόμματός του, να δεσμευτεί για άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξί με κανόνες, όπως γίνεται σ’ ολόκληρη την Ευρώπη.

Σύμφωνα με τη ΝΔ η ζημιά, που προκάλεσαν στον τουρισμό οι ύποπτες μεθοδεύσεις του, είναι τεράστια και δεν την αντέχει ούτε ο τουρισμός, ούτε η οικονομία μας.

Ο κ. Μιχελάκης κάλεσε τον πρωθυπουργό \” να εγκαταλείψει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, να αναλάβει τις ευθύνες του και να αποπέμψει, σήμερα κιόλας, τον απαράδεκτο υπουργό του\”, ενώ επανέλαβε την έκκληση του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά προς τους ιδιοκτήτες ταξί να σταματήσουν άμεσα την απεργία τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook