Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Μελετών του Δήμου Ηρακλείου προχωρά στην προκήρυξη εργολαβίας με στόχο την αντιμετώπιση των ετοιμόρροπων κτισμάτων στην πόλη του Ηρακλείου.

Το έργο με τίτλο «Εργασίες κατεδαφίσεως επικινδύνως ετοιμόρροπων κτισμάτων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ηρακλείου» περιλαμβάνει εργασίες κατεδαφίσεων ετοιμόρροπων κτισμάτων  που θα έχουν σαν αποτέλεσμα  την άρση της επικινδυνότητας για την πρόκληση ατυχήματος και την ασφάλεια των δημοτών.

Η εκτιμώμενη συνολική αξία χωρίς ΦΠΑ είναι 48.387,10 ευρώ ενώ η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι δέκα τέσσερις μήνες (14) από την υπογραφή της σύμβασης. Το έργο χρηματοδοτείται από τον Δήμο Ηρακλείου.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει 17-1-2017, ημέρα Τρίτη και ώρα: 10:00 π.μ., Διεύθυνση: «Διεύθυνση Τεχνικών Έργων & Μελετών του Δήμου Ηρακλείου Οδός Διονυσίου 13Α – T.K. 71601 Ν. Αλικαρνασσός. Τα έγγραφα της προκήρυξης έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο: www.heraklion.gr  Η τεχνική μελέτη διατίθεται από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων & Μελετών του Δήμου Ηρακλείου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook