Επιτυχημένη ήταν η εργομετρική αξιολόγηση στην οποία συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες της ομάδας Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην Αθήνα.

Οι μετρήσεις έγιναν στο Κέντρο του κ. Ηλία Ζαχαρόγιαννη, επίκουρου καθηγητή στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Με επιτυχία συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες της ομάδας Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην εργομετρική αξιολόγηση που διεξήχθη στην Αθήνα και ειδικότερα στο Κέντρο του κ. Ηλία Ζαχαρόγιαννη, επίκουρου καθηγητή στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Οι αθλητές του ΝΟΧ είχαν την ευκαιρία να υποβληθούν σε τεστ αναφορικά με τη μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου Vo2 Max και σε αναερόβια ισχύ σε καγιακοεργόμετρο (μηχάνημα προσομοίωσης του καγιάκ). Από τα αποτελέσματα εξήχθησαν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για τη μέχρι τώρα προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο και μάλιστα πάνω σε αυτά προσαρμόζεται πλέον το πρόγραμμα των προπονήσεων για το επόμενο τετράμηνο, που είναι και το πιο σημαντικό για την μετέπειτα πορεία του Τμήματος.

Σε ό,τι αφορά τους αθλητές που συμμετείχαν είναι οι εξής:

Μελεμενής Αναστάσιος (συμμετείχε με την Εθνική ομάδα), Αντωνίου Ιωάννης, Κουτσοποδιώτης Ιωάννης, Τσουπάκης Χρήστος, Κουριδάκης Ιωάννης, Πολυχρονάκης Ελευθέριος, Σηφάκης Γεώργιος, Βαρβαντάκης Δημήτριος, Αναγνωστόπουλος Αναστάσιος, Παπασταματάκη Ελευθερία και Σώκου Δέσποινα.

Σημειώνεται ότι το προσεχές σαββατοκύριακο 14-15 Ιανουαρίου ξεκινά η αγωνιστική δράση για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου που θα συμμετέχουν σε διεθνή αγώνα Ωκεάνιου Καγιάκ στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Αποκορώνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook